21 de gen. 2020

Calendari taller febrer i març

El calendari de febrer el vaig publicar al desembre, però et faig un recordatori ara que estem a deu dies d'estrenar mes i també he preparat el calendari de març.
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 7 de febrer o 6 de març de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció febrer aquí i març aquí, i 38,90€ pel taller del kit de bebè, inscripció febrer aquí i per març aquí.

COSTURA - MONO OVERSIZE
El dissabte 8 de febrer de 16h a 20h aprèn a confeccionar un mono d'estil oversize, amb tirants, sisa oberta i pantalons amples per sobre el turmell. Treballarem amb teixit de sarga en color caqui i les talles disponibles són la S, M i L. Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces patró, com passar-lo al teixit i com tallar. Veuràs com cosir la vista i la cinta al biaix i com fer els tirants. És un model senzill, però requereix de coneixement previ de la màquina de cosir.
El preu del taller són 43,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA - PANTALONS PELS PEQUES
El dissabte 15 de febrer de 16:30h a 20h aprèn a confeccionar uns pantalons tot terreny pels peques. El model és llarg amb puny als turmells, butxaques laterals i cintureta amb elàstic i corda. Treballarema amb teixit de punt tipu french terry i certificat OEKO-TEX i hi ha diferents estampats per escollir. Les talles diponibles són de 110cm a 132cm.
Durant el taller aprendàs a passar el patró al teixit i perquè serveixen les diferents marques, com taller el teixit i com muntar les peces per donar forma. Veuràs com cosir els punys i la cintureta i com fer els traus per on passarà la corda. També aprendràs a col·locar les butxaques.
El preu del taller són 42,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSMÈTICA NATURAL - PASTA DE DENTS I MASACARETES FACIALS
Dissabte 29 de febrer de 17h a 19:30h aprendràs a treballar amb argella, herbes i olis essencials per elaborar pasta de dents i mascaretes facials. La Mercè ens explicarà les diferentes propitats i beneficis dels productes i com adaptar-los a  nosaltres.
El preu del taller són 35,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA - JERSEI COLL ALT
El dissabte 7 de març de 16:30h a 20h cosirem un jersei de coll alt, tipus ximeneia, i màniga caiguda amb frunçt al puny. Treballarem amb teixit de punt tipus french terry amb certificat OEKO-TEX, hi ha diferents estampats a escollir i les talles disponibles són des de la 34 fins la 44.
Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces del patró, com passar-les i tallar el teixit. Muntaràs les peces per donar forma i veuràs com cosir els baixos amb agulla doble i com sobrefilar amb overlock. És un model senzill per començar en la confecció de roba, però es requereix de conèixement previ del funcionament de la màquina de cosir.
El preu del taller són 45€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA ZERO WASTE - DISCOS DESMAQUILLANTS, BOSSES REIXETA I PORTA ENTREPANS
Dissabte 14 de març de 17h a 20h pots realitzar tres projectes per reduir el consum de plàstic. En les 3 hores de taller aprendràs a cosir 5 discos desmaquillants, 3 bosses de reixieta per la fruita i la berdura i un porta entrepans. Treballarem amb teixit de cotó, loneta, plàstic alimentari i tovallola. No es necessari saber utilitzar la máquina de coser per poder fer -lo i veuràs com tallar les peces i com encarar-les i com cosir diferents tipus de teixits.
El preu del taller són 39,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA PER BEBÈS - PITET AMB MÀNIGUES
Dissabte 28 de març de 17h a 20h aprèn a cosir un pitet amb mànigues pels més peques.  Treballarem amb teixit plastificat o de cotó i és talla única, des de 56cm fins a 98cm. Durant el taller aprendràs a passar el patró al teixit i com tallar-lo, com encarar per donar forma i com cosir una cinta al biaix. 
El preu del taller són 38,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció aquí.

GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes senzills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funda de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits de 18:30h a 20h:
    - del 4 al 6 de febrer, inscripció aquí
    - del 11 al 13 de febrer, inscripció aquí
    - del 18 al 20 de febrer, inscripció aquí
    - del 25 al 27 de febrer, inscripció aquí.
    - del 3 al 5 de març, inscripció aquí.
    - del 10 al 12 de març, inscripció aquí.
    - del 17 al 19 de març, inscripció aquí.
    - del 24 al 26 de març, inscripció aquí
- 1 cop per setmana de 18:30h a 20h:
    - dimarts 4, dimarts 11 i dimarts 18 de febrer, inscripció aquí.
    - dimecres 5, dimecres 12 i dimecres 19 de febrer, inscripció aquí.
    - dijous 6, dijous 13 i dijous 20 de febrer, inscripció aquí.  
    - dimarts 3, dimarts 10 i dimarts 17 de març, inscripció aquí.
    - dimecres 4, dimecres 11 i dimecres 18 de març, inscripció aquí.
    - dijous 5, dijous 12 i dijous 19 de març, inscripció aquí. 
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabtes febrer pel matí de 10:30h a 12h, aquí i de 12h a 13:30h, inscripció aquí. Dissabtes de març de 10:30h a 12h, inscripció aquí i de 12h a 13:30, aquí
El preu del taller són 54,90€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

COSTURA - VESTIT 
Els divendres 14 i 28 de febrer de 17h a 19:30h aprendràs a confeccionar un vestit de línia A amb màniga 3/4, butxaques aplicades, escot rodó i cremallera invisible a l'esquena. Treballarem amb teixit de pota de gall en blanc i negre i les talles disponibles són de la 34 fins la 42.
Durant el taller veuràs com diferenciar les diferents peces del patró, com tallar el teixit i com muntar les peces per donar forma. Cosiràs les pinces del pit i l'esquena, una cremallera invisible i la vista per fer l'acabat de l'escot.
El preu del taller són 54,90€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA - VESTIT
Divendres 13 i 27 de març de 17:3h a 19:30h confeccionarem un vestit ajustat de màniga llarga i escot quadrat. Treballarem amb teixit de punt amb certificat OEKO-TEX, hi ha diferents estampats a escollir, i les talles disponibles són des de la 34 fins la 44. 
Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces del patró i perquè serveixen les diferents marques, com passar-lo al teixit i com tallar. Veuràs com muntar les peces per donar forma i sobrefilarem amb overlock. És un model senzill per començar en la confecció de roba, però es necessita saber el funcionament bàsic de la màquina de cosir.
El preu del taller són 51,90€ amb material inclòs.
Inscripció a The Hobby Maker aquí

Cap comentari:

Publica un comentari