19 de febr. 2020

Calendari tallers març i abril

Qui té ganes de primavera? Amb els pròxims tallers et prepararàs l'armari de la nova temporada ;) Iniciació a la costura i al ganxet, costura per hores entre setmana perquè et confeccionis la peça que vulguis i monogràfics divendres i dissabtes, fes una ullada!

INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 7 de febrer o 6 de març de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció  i març aquí i abril aquí, i 38,90€ pel taller del kit de bebè, inscripció per març aquí i abril aquí.

COSTURA - JERSEI COLL ALT
El dissabte 7 de març de 16:30h a 20h cosirem un jersei de coll alt, tipus ximeneia, i màniga caiguda amb frunçt al puny. Treballarem amb teixit de punt tipus french terry amb certificat OEKO-TEX, hi ha diferents estampats a escollir i les talles disponibles són des de la 34 fins la 44.
Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces del patró, com passar-les i tallar el teixit. Muntaràs les peces per donar forma i veuràs com cosir els baixos amb agulla doble i com sobrefilar amb overlock. És un model senzill per començar en la confecció de roba, però es requereix de conèixement previ del funcionament de la màquina de cosir.
El preu del taller són 45€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA ZERO WASTE - DISCOS DESMAQUILLANTS, BOSSES REIXETA I PORTA ENTREPANS
Dissabte 14 de març de 17h a 20h pots realitzar tres projectes per reduir el consum de plàstic. En les 3 hores de taller aprendràs a cosir 5 discos desmaquillants, 3 bosses de reixieta per la fruita i la berdura i un porta entrepans. Treballarem amb teixit de cotó, loneta, plàstic alimentari i tovallola. No es necessari saber utilitzar la máquina de coser per poder fer -lo i veuràs com tallar les peces i com encarar-les i com cosir diferents tipus de teixits.
El preu del taller són 39,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA PER BEBÈS - PITET AMB MÀNIGUES
Dissabte 28 de març de 17h a 20h aprèn a cosir un pitet amb mànigues pels més peques.  Treballarem amb teixit plastificat o de cotó i és talla única, des de 56cm fins a 98cm. Durant el taller aprendràs a passar el patró al teixit i com tallar-lo, com encarar per donar forma i com cosir una cinta al biaix. 
El preu del taller són 38,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció aquí.

COSTURA - SAMARRETA ESQUENA BONICA
El dissabte 4 d'abril de 16:30h a 20h confeccionaràs una samarreta amb esquena bonica. El model és de màniga llarga, escot barca al davant i en V a l'esquena amb un llaç que es pot treure. Treballarem amb teixit de punt de viscosa i hi ha tres colors a escollir, mostassa, verd fosc i vermell. les talles disponibles són des de la 36 fins la 44.
Durant el taller aprendàs a diferenciar les peces del patró, perquè serveixen les diferents marques i com tallar el teixit. Muntaràs les peces per donar forma i veuràs com cosir les mànigues i la vista del davant, els baixos es faran amb una agulla doble i sobrefilaràs amb overlock.
El preu del taller són 41,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

AMIGURUMI - DRAC DE SANT JORDI
Dissabte 18 d'abril de 16:30h a 20h aprèn a teixir un drac amigurumi per Sant Jordi. Si mai has fet ganxet comencem de 0 i aprendàs a fer el cercle màgic per treballar en rodó, punt baix i com augmentar i disminuir. Si en saps una mica, segurament t'emportaràs el draca acabat. Treballarem amb fil barreja de cotó i poliester.
El preu del taller són 36,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.  També pots teixit un pop, un pollet o una pera, incripció aquí.

COSTURA PER PEQUES - JERSEI CHEVRON
Dissabte 25 d'abril de 16:30h a 20h confencciona un jersei pels peques. El model porta una franja chevron al cos, de màniga llarga i coll rodó acabat amb un ribet. Treballarem amb teixit de punt, tipus french terry, amb certificat OEKO-TEX i hi ha diferents estampats per escollir. Les talles disponibles són des de 120cm fins a 140cm.
Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces del patró, com taller el teixit i com muntar les peces per donar forma. Veuràs com cosir el ribet del coll i podràs escollir com fer l'acabat de la cintura i les mànigues. Sobrefilarem amb overlock.
El preu del taller són 42,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 53,90€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes senzills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funda de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits de 18:30h a 20h:
    - del 3 al 5 de març, inscripció aquí.
    - del 10 al 12 de març, inscripció aquí.
    - del 17 al 19 de març, inscripció aquí.
    - del 24 al 26 de març, inscripció aquí
    - del 7 al 9 d'abril, inscripció aquí.
    - del 14 al 16 d'abril, inscripció aquí.  
    - del 21 al 23 d'abril, inscripció aquí.
    - del 28 al 30 d'abril, inscripció aquí
- 1 cop per setmana de 18:30h a 20h:
    dimarts 3, dimarts 10 i dimarts 17 de març, inscripció aquí.
    - dimecres 4, dimecres 11 i dimecres 18 de març, inscripció aquí.
    - dijous 5, dijous 12 i dijous 19 de març, inscripció aquí. 
    - dimarts 7, 14 i 21 d'abril, inscripció aquí.
    - dimecres 1, 8 i 15 d'abril, inscripció aquí.
    - dijous 2, 9 i 16 d'abril, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabtes de març de 10:30h a 12h, inscripció aquí i de 12h a 13:30, aquí. Dissabte abril de 10:30h a 12h, inscripció aquí i de 12h a 13:30h, aquí
El preu del taller són 54,90€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

COSTURA - VESTIT
Divendres 13 i 27 de març de 17:3h a 19:30h confeccionarem un vestit ajustat de màniga llarga i escot quadrat. Treballarem amb teixit de punt amb certificat OEKO-TEX, hi ha diferents estampats a escollir, i les talles disponibles són des de la 34 fins la 44. 
Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces del patró i perquè serveixen les diferents marques, com passar-lo al teixit i com tallar. Veuràs com muntar les peces per donar forma i sobrefilarem amb overlock. És un model senzill per començar en la confecció de roba, però es necessita saber el funcionament bàsic de la màquina de cosir.
El preu del taller són 51,90€ amb material inclòs.
Inscripció a The Hobby Maker aquí

COSTURA - PETO TEXÀ
Els divendes 17 i 24 d'abril de 17h a 20h pots cosir-te un peto texà amb butxaques aplicades davant i darrere, costures viste i tanques automàtiques als tirants i lateral. Treballarem amb teixit texà i les talles disponibles són des de la 34 fins la 42.
Durant les 6 hores de taller aprendràs a diferenciar les peces del patró, perquè serveixes les diferentes marques i com tallar el teixit. Muntaràs les peces per donar forma i veuràs com cosir les butxaques, la cintureta per juntar faldilla i cos i com col·locar les tanques metàl·liques.
El preu del taller són 51,90€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobbby Maker aquí

Cap comentari:

Publica un comentari