12 de des. 2019

Calendari tallers gener i febrer

Aquest mes he pogut preparar el calendari de tallers de gener i febrer, així si tens pensat regalar un taller aquestes festes, tens més opcions ;) Com sempre, iniciació per començar de 0, monogràfics per nosalatres i els més petits i últims tallers d'amigurumi.

INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 13 de gener o 7 de febrer de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció gener aquí i febrer aquí, i 38,90€ pel taller del kit de bebè, inscripció gener aquí i febrer aquí.

COSTURA - CÀRDIGAN
Dissabte 11 de gener de 16:30h a 20h cosiràs un càrdigan de tall recte, màniga caiguda amb plec als baixos i ribet al contorn del davant. Treballarem amb teixit de punt amb estampat en blanc i negre. Les talles disponibles són de la 36 fins la 44.
Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces del patró, com tallar el teixit i com muntar les peces per donar forma. Veruàs com fer el plec, el ribet del davant i com cosir els baixos amb agulla doble. Sobrefilarem amb overlock.
El preu del taller són 42,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

COSTURA PER BEBÈS - VESTIT O SAMARRETA
El dissabte 18 de gener de 16:30h a 20h confeccionarem un vestit o una samarreta de bebè. El model és de màniga llarga amb punys, coll rodó amb obertura a l'esquena i faldilla frunzida en el cas del vestit. Treballarem amb teixit de punt amb certificat OEKO-TEX i hi haurà diferents estampats per triar. Les talles disponibles són desde 56cm fins a 92cm.
Durant les 3,5 hores de taller aprendràs a diferenciar les peces del patró, com tallar el teixit i com muntar les peces per donar forma. Veuràs com fer l'obertura de l'esquena, com frunzir i com cosir els punys i el ribet de l'escot. 
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker, vestit aquí i samarreta aquí

GANXET
Dissabte 25 de gener de 16:30h a 20h monogràfic d'amigurumi on pots escollir que fer entre un pollet, una pera o un pop. Aprendràs a fer el cercle màgic, punt baix, augments i disminucions. Si això ja ho tens superat, pregunta'm, segur que podem preprar una peça més complicada. 
El preu són 36,90€ amb material i berenar inclosos. 
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

COSTURA - RONYONERA
El divendres 31 de gener de 17h a 20h cosirem una ronyonera, si les cremalleres es resisteixen aquest és un bon taller per agafar pràctica. El model es rectangular amb les cantonades rodones i porta dues cremalleres. Treballarem amb teixit de loneta i hi ha diferents estampats per escollir. Aprendràs a muntar les peces per donar forma i com fer les tires ajustables.
El preu del taller són 40€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA - MONO OVERSIZE
El dissabte 8 de febrer de 16h a 20h aprèn a confeccionar un mono d'estil oversize, amb tirants, sisa oberta i pantalons amples per sobre el turmell. Treballarem amb teixit de sarga en color caqui i les talles disponibles són la S, M i L. Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces patró, com passar-lo al teixit i com tallar. Veuràs com cosir la vista i la cinta al biaix i com fer els tirants. És un model senzill, però requereix de coneixement previ de la màquina de cosir.
El preu del taller són 43,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA - PANTALONS PELS PEQUES
El dissabte 15 de febrer de 16:30h a 20h aprèn a confeccionar uns pantalons tot terreny pels peques. El model és llarg amb puny als turmells, butxaques laterals i cintureta amb elàstic i corda. Treballarema amb teixit de punt tipu french terry i certificat OEKO-TEX i hi ha diferents estampats per escollir. Les talles diponibles són de 110cm a 132cm.
Durant el taller aprendàs a passar el patró al teixit i perquè serveixen les diferents marques, com taller el teixit i com muntar les peces per donar forma. Veuràs com cosir els punys i la cintureta i com fer els traus per on passarà la corda. També aprendràs a col·locar les butxaques.
El preu del taller són 42,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSMÈTICA NATURAL - PASTA DE DENTS I MASACARETES FACIALS
Dissabte 29 de febrer de 17h a 19:30h aprendràs a treballar amb argella, herbes i olis essencials per elaborar pasta de dents i mascaretes facials. La Mercè ens explicarà les diferentes propitats i beneficis dels productes i com adaptar-los a  nosaltres.
El preu del taller són 35,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funda de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits de 18:30h a 20h:
    - del 14 de gener al 16, inscripció aquí
    - del 21 de gener al 23, inscripció aquí
    - del 28 de gener al 30 de gener, inscripció aquí
    - del 4 de febrer al 6 de febrer, inscripció aquí.
    - del 11 de febrer al 13 de febrer, inscripció aquí.
    - del 18 de febrer al 20 de febrer, inscripció aquí.
    - del 25 de febrer al 27 de febrer, inscripció aquí
- 1 cop per setmana de 18:30h a 20h:
    - dimarts 14, dimarts 21 i dimarts 28 de gener, inscripció aquí.
    - dimecres 15, dimecres 22 i dimecres 29 de gener, inscripció aquí.
    - dijous 16, dijous 23 i dijous 30 de gener, inscripció aquí.  
    - dimarts 4, dimarts 11 i dimarts 18 de febrer, inscripció aquí.
    - dimecres 5, dimecres 12 i dimecres 19 de febrer, inscripció aquí.
    - dijous 6, dijous 13 i dijous 20 de febrer, inscripció aquí. 
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabtes gener pel matí de 10:30h a 12h, aquí i de 12h a 13:30h, inscripció aquí. Dissabtes de febrer de 10:30h a 12h, inscripció aquí i de 12h a 13:30, aquí
El preu del taller són 54,90€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

COSTURA - PANTALONS
Divendres 17 i 24 de gener de 17h a 19:30h confeccionarem uns pantalons de camal ample i tall a la cintura. Té pinces al darrere i plecs al davant i tanca amb una cremllera invisible al lateral. Treballarem amb teixit de cotó en color negre i les talles disponibles són S, M i L.
Durant les 5 hores de taller aprendràs a diferenciar les peces del patró, com tallar el teixit i com muntar les peces per donar forma. Veuràs com fer les pinces i els plecs i com cosir una cremallera invisible.
El preu del taller són 55,90€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

COSTURA - PICHI
El divendres 17 i 24 de gener de 17h a 19:30h aprèn a confeccionar un pichi amb teixit de jaquard i folrat. El model es de tall evasé, amb sises amples i butxaques aplicades al davant. Hi ha tres teixits a escollir, en tons grocs i grisos, en verd amb dibuix geomètric en negre i de ratlles de colors. Les talles disponibles són la S, M i L.
Durant les 5 hores de taller aprendràs a diferenciar les diferents peces del patró, com col·locar-les al teixit i com tallar-lo, veuràs com folrar una peça, com fer els tirants i com aplicar les butxaques. 
El preu del taller són 50€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

COSTURA - VESTIT 
Els divendres 14 i 28 de febrer de 17h a 19:30h aprendràs a confeccionar un vestit de línia A amb màniga 3/4, butxaques aplicades, escot rodó i cremallera invisible a l'esquena. Treballarem amb teixit de pota de gall en blanc i negre i les talles disponibles són de la 34 fins la 42.
Durant el taller veuràs com diferenciar les diferents peces del patró, com tallar el teixit i com muntar les peces per donar forma. Cosiràs les pinces del pit i l'esquena, una cremallera invisible i la vista per fer l'acabat de l'escot.
El preu del taller són 54,90€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada