10 d’oct. 2019

Calendari tallers novembre

Premarem l'armari per l'hivern? Aquest mes he preparat tres monográfics de costura per la nova temporada i un de ganxet i com sempre seguim amb la iniciació per començar de 0 ;) 

INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 8 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

COSTURA - VESTIT DE TARDOR
El dissabte 9 de 16h a 20:30h aprèn a confeccionar un vestit de tardor de tall recte amb volant als baixos, coll rodó tancat, màniga 3/4 i canesú a l'esquena cordat amb botó. Treballarem amb teixit de viscosa, hi ha diferents estampats per escollir. Les talles disponibles són de la 36 a la 42. Durant el taller aprendràs a passar el patró al teixit i tallar, com muntar les peces per donar forma, com fer el frunzit del volant i com fer una presilla.
El preu del taller són 45,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA - DESSAUDORA AMB CAPUTXA
El dissabte 16 de 16h a 20h confeccionarem una dessuadora oversize amb caputxa, màniga caiguda i butxaca al davant. Treballarem amb teixit de punt en color rosa o turquesa i les talles disponibles són de la 36 a la 42.
En les quatres hores de taller veuràs com passar el patró al teixit i com tallar, aprendràs a muntar les peces per donar forma i com cosir els punys, la butxaca i el ribet dels baixos. 
El preu del taller són 47€ amb material i berenar inclosos. 
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA PER BEBÈS - PANTALONS I DESSUADORA
El dissabte 23 de 17h a 20h pots escollir que cosir pels més peques, una dessuadora amb màniga raglan o uns pantalons amb butxaques. Treballarema amb teixit de punt i hi ha diferents estampats per triar. Les talles disponibles són des de 62cm fins a 92cm.
Durant el taller aprendràs a passar el patró al teixit i com tallar-lo, com muntar les peces per donar forma i veruàs com cosir la cintureta, els punys i el ribet del coll de la dessuadora.
El preu del taller són 39€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker, per la dessuadora aquí i pels pantalons aquí

GANXET
Dissabte 30 de 16:30h a 20h monogràfic de ganxet on tu decideixes el projecte a teixir! Pots escollir entre amigurumi o un coll ben calentó. Si mai n'has fet comencem de 0 i si ja en saps ens adaptem al teu nivell.
El preu varia en funció del projecte a realitzar, de 35€ a 42€. 
Inscripció per amigurumi aquí i per teixir un coll aquí.

GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funda de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 5 al 7 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 12 al 14 de8:30h a 20h, inscripció aquí
- 1 cop per setmana
    - dimecres 6, dimecres 13 i dimecres 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 7, dijous 14 i dijous 21 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.  
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí de 10:30h a 12, aquí i de 12 a 13:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54,90€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

COSTURA - ABRIC
Durant les tardes del divendres 15, 22 i 29 de 17h a 20h aprendràs a confeccionar un abric per l'hivern. El model és recte amb solapes i coll, màniga sastre i butxaques amb tapeta o laterals i es tanca amb cremallera. Treballarem amb teixit tipus polar en color rosa o en llana verda i les talles disponibles són la S, M i L.
Per realitzar el taller s'ha de tenir coneixement previ en confecció de peces de roba ja que no és un model senzill. Durant el taller aprendràs a passar el patró al teixit i com tallar-lo, muntar les peces per donar forma i veuràs com col·locar la cremallera, com fer les butxaques i com folrar la peça, també aprendràs  a fer els baixos.
El preu del taller són 82€ amb el material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

Vols cosir-te l'abric d'aquest hivern però aquest model et sembla difícil Fes una ulla aquest altre model, molt més senzill, aquíCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada