20 d’ag. 2019

Calendari tallers setembre i octubre

Agenda preparada? Aquí el calendari amb els tallers que he preparat per setembre i octubre, com sempre iniciació per començar de 0 amb la màquina de cosir i el ganxet, monogràfics de costura per tots els nivells i, a partir de ja, cada trimestre un taller de cosmètica natural.

COSTURA - MONO OVERSIZE
El dissabte 21 de setembre de 16:30h a 20:30h aprèn a confeccionar un mono d'estil oversize, amb tirants, sisa oberta i pantalons amples per sobre el turmell. Treballarem amb teixit de viscosa en color verd i les talles disponibles són la S, M i L. Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces patró, com passar-lo al teixit i com tallar. Veuràs com cosir la vista i la cinta al biaix i com fer els tirants. És un model senzill, però requereix de coneixement previ de la màquina de cosir.
El preu del taller són 42,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA - SAMARRETA PEQUES
El dissabte 28 de setmbre de 16:30h a 20h confeccionarem una samarreta de màniga curta pels peques de casa, un bàsic per la temporada de tardor. Treballarem amb teixit de punt amb certificat OEKO-TEX i hi ha diferents estampats per triar. Les talles disponibles són des de 92cm a 134cm. Duranta el taller veuràs com són les peces del patrò i perquè serveixen els aploms. Aprendàs a cosir mànigues i el ribet del coll. Sobrefilarem amb overlock i cosirem els baixos amb agulla doble.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby maker aquí

INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 4 d'octubre de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

COSTURA - PANTALONS PAPERBAG
Dissabte 5 d'octubre de 16:30h a 20h aprèn a confeccionar uns pantalos rectes estil "paperbag". Treballarem amb teixit de quadres vichi en blanc i negre o de cuadres en gris i les talles diponibles són de la 34 a la 44. Aprendràs a identificar les diferents peces del patró i perquè serveixen les diferents marques, passar-lo al teixit i tallar. Montaràs les peces per donar forma i veuràs com cosir la vista per fer la cintureta. 
El preu del taller són 41,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA - PETO O VESTIT BEBÈ
El dissabte 19 d'octubre de 17h a 20h confeccionarem un vestit o  un peto amb tela de punt amb certificat OEKO-TEX pels més peques i les talles diponibles són de 0-3 mesos a 5 anys. Aprendràs a tallar el patró, com muntar les peces per donar forma, com cosir una vista i com col·locar snaps. 
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

COSMÈTICA NATURAL - CREMA HIDRATANT
El dissabte 26 d'octubre de 17:30h a 20h farem un taller de cosmètica natural on aprendràs les propietats de diferents plantes i olis esencials per elaborar cremes hidratants. Una vegada fetes les explicacions, realitzaràs una crema per les mans i un altre per la cara segons les teves necessitas, seca, mixta o greixosa.
El preu del taller són 35€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí


GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 17 al 19 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 1 al 3 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 8 al 10 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 15 al 17 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 22 al 24 de 18:30 a 20h, inscripció aquí
    - del 29 al 31 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
- 1 cop per setmana
* setembre
    - dimecres 18, dimecres 25 i dimecres 2 d'octubre de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 18, dijous 26 i dijous 3 d'octubre de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
 * octubre
    - dimarts 8, dimarts 15 i dimarts 22 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 9, dimecres 16 i dimecres 23 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 10, dijous 17 i dijous 24 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí de 10:30h a 12, aquí i de 12 a 13:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

COSTURA - CAMISA OVERSIZE
El divendres 20 i 27 de setembre de 17h a 19:30h aprèn a confeccionar una camisa oversize de màniga curta caiguda. Treballarem amb teixit de viscosa amb estampat de flors en diferenes colors. Les talles disponibles són S, M i L. En les 5 hores de taller veuràs com copiar el patró i passar-lo al teixit, com fer la tapeta dels botons i els traus, com cosir el coll i la volta de les mànigues. Com és un model ample el pots portar com a camisa o com a vestit. No és un taller per principiants, es requereix de coneixement previ de la màquina de cosir.
El preu del taller són 52€ amb el material inclòs. 
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA - PARKA O IMPERMEABLE
Els divendres 11, 18 i 25 d'octubre de 17h a 19:30h confeccionarem una parka o impermeable per la tardor. És un model recte de màniga sastre, amb esclavina i caputxa, butxaques aplicades i cremallera al davant. Treballarem amb teixit de sarga groga mostassa o teixit impermeable de color gris amb estampat de rapes de peix en diferents colors. Les talles disponibles són la S, M i L.
Durant les 7,5 hores de taller aprendràs a diferenciar les peces del patró, com passar-lo al teixit i com tallar-lo. Veuràs com folrar un peça, com cosir les butxaques, les mànigues i la caputxa i com col·locar la cremallera. No és una peça senzilla de confeccionar, es requereix coneixement previ de la màquina de cosir i haver confeccionat una peça abans.
El preu del taller són 75€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada