13 de nov. 2019

Calendari tallers desembre

En 15 dies ens plantem al desembre, Nadal, final d'any, un munt de coses per fer i entre
elles cosir per nosaltres i per regalar. Aquest mes seguim amb la iniciació a la costura i monogràfics nous i antics per si et vas quedar amb ganes ;) 
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 13 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció aquí, i 38,90€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

COSTURA - DESSUADORA PELS PEQUES
El dissabte 14 de 16h a 20h confeccionarem una dessuadora pels més peques. El model porta màniga raglan, caputxa i butxaca aplicada al davant. Treballarem amb teixit de dessuadora afelpat i hi haurà tres estampats per escollir. Les talles disponibles són de 68cm a 128cm. Aprendàs a diferenciar les diferents peces del patró i perquè serveixen els aploms, passar-lo al teixit i tallar, muntar les peces per donar forma i sobrefilarem amb overlock. Veuràs com muntar la caputxa i com cosir els punys y la cintura.
El preu del taller són 42,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

COSTURA - DESSUADORA PEQUES
El dissabte 14 de 16h a 20h cosirem una dessuadora pels peques amb caputxa i nus al davant. Treballarem amb teixit de felpa i hi ha diferents estampats per escollir. Les talles disponibles són des de 110cm a 128cm.
Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces del patró, perquè serveixes les diferentes marques i com tallar el teixit. Muntarem les peces per donar forma i veuràs com fer el nus, com cosir la caputxa i els punys. Sobrefilarem amb overlock.
El preu del taller són 42,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA - MOTXILLA
El divendres 20 de 17h a 20h aprendràs a realitzar una motxilla amb nanses regulables, tanca de cremallera i iman a la solapa i butxaca interior. Dos mides a escollir. Tallarem les teles i cosirem per donar-li forma, veuràs com folrar una peça i com col·locar una cremallera. Treballarem amb loneta i podràs escollir entre diferents estampats.
El preu del taller són 43,90€ amb material i berenar inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

COSTURA - FALDILLA TRAPEZI
El dissabte 21 de 16:30h a 20h confeccionarem una faldilla trapezi. El model és curt, però el llarg es pot ajustar, costures al davant i darrere i es tanca per la part del davant amb tanques metàl·liques. Treballarem amb teixit tipus jaquard i hi ha diferents estampats per escollir. Les talles disponibles són de la 34 a la 42.
Durant les 3,5 hores del taller aprendàs a diferenciar les peces del patró i com tallar el teixit. Muntaràs les peces per donar forma i veuràs com cosir una vista i com fer la tapeta per les tanques.
El preu del taller són 42,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funda de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 3 al 5 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 10 al 12 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 17 al 19 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.  
- 1 cop per setmana
    - dimarts 3, dimarts 10 i dimarts 17 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 4, dimecres 11 i dimecres 18 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 5, dijous 12 i dijous 19 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.  
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí de 10:30h a 12, aquí i de 12 a 13:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54,90€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

COSTURA - DESSAUDORA AMB CAPUTXA
El dimarts 10 i 17 de 18h a 20h confeccionarem una dessuadora oversize amb caputxa, màniga caiguda i butxaca al davant. Treballarem amb teixit de punt en color rosa o turquesa i les talles disponibles són de la 36 a la 42.
En les quatres hores de taller veuràs com passar el patró al teixit i com tallar, aprendràs a muntar les peces per donar forma i com cosir els punys, la butxaca i el ribet dels baixos. 
El preu del taller són 47€ amb material inclòs. 
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

COSTURA - PANTALONS PAPERBAG
Dijous 12 i 19 de 18h a 20h aprèn a confeccionar uns pantalos rectes estil "paperbag". Treballarem amb teixit de quadres vichi en blanc i negre o de cuadres en gris i les talles diponibles són de la 34 a la 44. Aprendràs a identificar les diferents peces del patró i perquè serveixen les diferents marques, passar-lo al teixit i tallar. Montaràs les peces per donar forma i veuràs com cosir la vista per fer la cintureta. 
El preu del taller són 42,90€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada