15 de jul. 2019

Tallers agost

Passes l'agost a Barcelona? Jo també i per això he fet una tria de tallers de costura perquè no paris de cosir en tot el mes ;)

INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 2 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

COSTURA - BRUSA
El dimarts 6 de 16:30h a 20h confeccionarem una brusa molt senzilla, així que si fa poc que has començat a cosir i vols provar amb les peces de roba, és un bon projecte. El model és de màniga curta caiguda, amb escot rodó al davant i en V a l'esquena. Treballarem amb teixit de cotó en color blanc amb un brodat de fulles i les talles disponibles són de la 34 a la 42.
Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces del patró i com passar-lo al teixit per tallar, com muntar les peces per donar la forma i com cosir un bies per fer l'acabat de l'escot.
El preu del taller són 40€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí. 

COSTURA PER BEBÈS - PETO
El dimarts 13 de 17h a 20h confeccionarem un peto pels més peques. És de pantaló curt, tirants creuats cordats amb un botó, butxaca aplicada al davant i per l'esquena s'ajuta amb elàstic. Treballarem amb teixit de cotó i hi haurà diferents estampats per escollir. Les talles disponibles són de 68cm a 92cm. Aprendràs a diferenciar les diferents peces del patró, passar-lo al teixit i tallar, veuràs com muntar les peces per donar forma, com cosir una vista i com fer els traus.
El preu del taller són 40€ amb material inclòs.
Inscirpció a través de The Hobby Maker aquí


COSTURA - SHORTS
El dimecres 14 de 17h a 20h confecciona uns shorts per l'estiu. El model és ample, amb elàstic a la cintura i butxaques laterals. Treballarem amb teixit de cotó o lli, diferents estampats a escollir, i les talles disponibles són la S, la M i la L. Durant el taller apendràs a diferenciar les peces del patró, com passar-lo al teixit i tallar i com muntar les peces per donar formar. Veuràs com cosir les butxaques i com fer la cintureta. Sobrefilarem amb overlock o zigzag.
El preu del taller és de 40€ amb material i berenar inclosos. 
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

COSTURA - TOP CREUAT NENA
El divendres 16 de 17h a 20h el dedicarem a confeccionar un top sense mànigues i creuat a l'esquena per les peques de casa. El model serà reversible i treballarem amb teixit de cotó, diferents estampats per escollir, les talles disponibles són d'1 a 6 anys.
Durant el taller aprendràs a passar el patró al teixit, com tallar-lo i com muntar les peces per donar forma. Veuràs com folrar la peça i com fer els traus dels botons.
El preu del taller són 43,90€ amb material inclò.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

COSTURA - RONYONERA
El divendres 23 de 17h a 20h cosirem una ronyonera, si les cremalleres es resisteixen aquest és un bon taller per agafar pràctica. El model es rectangular amb les cantonades rodones i porta dues cremalleres. Treballarem amb teixit de loneta i hi ha diferents estampats per escollir. Apnredràs a muntar les peces per donar forma i com fer les tires ajustables.
El preu del taller són 40€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí


INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 6 al 8 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 13 al 15 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 16 al 18 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 20 al 22 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
- 1 cop per setmana
    - dimarts 6, dimarts 13 i dimarts 20 octubre de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 7, dimecres 14 i dimecres 21 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 1, dijous 8 i dijous 22 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

COSTURA - VESTIT TIRANTS
El dimarts 6, dimecres 7 i dijous 8 o del 20 al 22 de 17:30h a 20h confeccionarem un vestit de tirants, amb faldilla de tablas o fruncida i amb opció de posasr butxaques. Copiarem el patró i aprendràs a passar-lo al teixit, com taller i com col·locar les peces per donar forma. Veuràs com cosir un costadillo i com folrar una peça, veuràs com frunzir o fer tablas, com col·locar butxaques i com cosir una cremallera invisible. Sobrefilarem amb overlock o zigzag. Les taller disponibles són de la 36 a la 42 i hi ha diferentes estampats per escollir.
El preu del taller són 64€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby maker setmana del 6 aquí, setmana del 20 aquí.

COSTURA - VESTIT
El dijous 8 i divendres 9 de 17h a 19:30h cosirem un vestit sense mànigues. El model s'ajusta a la cintura amb elàstic i tindràs l'opció de fer un cinturó, amb escot rodó al davant i a l'esquena hi ha una petita obertura que es tanca amb un botó, la faldilla és per sobre el genoll i butxaques laterals. Hi ha diferents teixits per confeccionar-lo i les talles disponibles són la S, la M i la L. Durant el taller aprendàs a diferenciar les peces del patró, com passar-lo al teixit i com tallar, com muntar les peces per donar forma i veuràs com cosir les butxaques, el carril per l'elàstic, com aplicar el bies per fer l'acabat de les sises i l'escot i com fer una presilla.
El preu del taller són 44,90€ amb material inclòs. 
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA - MONO
El dimarts 20, dimecres 21 i dijous 22 de 17:30h a 19:30h els dedicarem a confeccionar un mono per l'estiu. El model és de tirants lligats amb llaç, d'escot recte ajustat amb un elàstic, de pantaló midi i elàstic a la cintura amb l'opció de posar-hi una corda i butxaques laterals. Hi ha diferents estampats per escollir i les talles diponibles són S, M i L.
Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces d'un patró i perquè serveixes les diferents marques, com passar-lo al teixit i tallar-lo. Veuràs com cosir una vista per fer l'acabat de l'escot, com col·locar les butxaques i com fer els traus pel cordó. 
El preu del taller són 62€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari