18 de juny 2019

Calendari tallers juliol

Agafa l'agenda que el calendari amb els tallers de juliol ja està preparat i no pararem de cosir!
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 5 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

COSTURA - BRUSA
El dissabte 6 de 16:30h a 20h confeccionarem una brusa molt senzilla, així que si fa poc que has començat a cosir i vols provar amb les peces de roba, és un bon projecte. El model és de màniga curta caiguda, amb escot rodó al davant i en V a l'esquena. Treballarem amb teixit de cotó en color blanc amb un brodat de fulles i les talles disponibles són de la 34 a la 42.
Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces del patró i com passar-lo al teixit per tallar, com muntar les peces per donar la forma i com cosir un bies per fer l'acabat de l'escot.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA - SHORTS INFANTILS
El dissabte 13 de 16:30h a 20h aprnèn a cosir uns shorts pel peques de casa. És un model amb elàstic a la cintura i butxaques laterals i una al darrere. Treballarem amb teixit de cotó  i podràs escollir entre diferents estampats. Les talles diponibles són de 92cm a 122cm.
Aprendràs a diferenciar les peces del patró, passar-lo al teixit i tallar, muntar les peces per donar formar, com cosir les butxaques laterals i l'aplicada del darrere.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscrpció a través de The Hobby Maker aquí

COSTURA - KIMONO
El dissabte 20 de 16:30h a 20h confeccionarem un kimono per l'estiu, també és un model senzill per començar en la confecció de roba. El model és de tall ample i amb màniga curta caiguda. Hi ha dos estampats per escolir i les talles diponibles són de la 34 a la 42.
Duarant el taller aprendràs a diferenciar les peces d'un patró i perquè serveixen les diferents marques, com passar-lo al teixit i tallar. Muntarem les peces per donar forma i veruàs com col·locar una màniga i com fer l'acabat de l'escot. Sobrefilarem amb overlock.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí


COSTURA - RONYONERA
El divendres 26 de 17h a 20h cosirem una ronyonera, si les cremalleres es resisteixen aquest és un bon taller per agafar pràctica. El model es rectangular amb les cantonades rodones i porta dues cremalleres. Treballarem amb teixit de loneta i hi ha diferents estampats per escollir. Apnredràs a muntar les peces per donar forma i com fer les tires ajustables.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí. 

INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 2 al 4 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 9 al 11 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 16 al 18 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 23 al 25 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
- 1 cop per setmana
    - dimarts 2, dimarts 9 i dimarts 16 octubre de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 3, dimecres 10 i dimecres 17 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 4, dijous 11 i dijous 18 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí de 10:30h a 12, aquí i de 12 a 13:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

COSTURA - MONO
Els divendres 12, 19 i 26 de 17:30h a 19:30h els dedicarem a confeccionar un mono per l'estiu. El model és de tirants lligats amb llaç, d'escot recte ajustat amb un elàstic, de pantaló midi i elàstic a la cintura amb l'opció de posar-hi una corda i butxaques laterals. Hi ha diferents estampats per escollir i les talles diponibles són S, M i L.
Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces d'un patró i perquè serveixes les diferents marques, com passar-lo al teixit i tallar-lo. Veuràs com cosir una vista per fer l'acabat de l'escot, com col·locar les butxaques i com fer els traus pel cordó. 
El preu del taller són 62€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

COSTURA - MOTXILLA
Els divendres 19 i 26 de 17h a 19h cosirem una motixlla com la de la foto. Amb cremallera, nanses ajustables, folrada i amb butxaques a l'interior. Durant el taller aprendràs a donar forma a les diferentes peces, com cosir una cremallera, com fer les nanses i com folrar la peça. Treballarem amb teixit de loneta, hi ha diferents estampats per escollir.
El preu del taller són 44,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada