16 de maig 2019

Calendari tallers juny

Si estàs pensant en inicar-te en el món de la costura per confeccionar-te la teva roba, aquesta és la millor època ja que els models són més senzills i els teixits són més xulus. Com sempre, tallers d'iniciació i monogràfics per tots els nivells!
kit bebè alba fb
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 7 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

taller shorts juny'19 2
COSTURA - SHORTS
El dissabte 8 de 16:30h a 20h confecciona uns shorts per l'estiu. El model és ample, amb elàstic a la cintura i butxaques laterals. Treballarem amb teixit de cotó o lli, diferents estampats a escollir, i les talles disponibles són la S, la M i la L. Durant el taller apendràs a diferenciar les peces del patró, com passar-lo al teixit i tallar i com muntar les peces per donar formar. Veuràs com cosir les butxaques i com fer la cintureta. Sobrefilarem amb overlock o zigzag.
El preu del taller és de 40€ amb material i berenar inclosos. 
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

taller peto bebè juny'19 1
COSTURA PER BEBÈS - PETO
El dissabte 15 de 17h a 20h confeccionarem un peto pels més peques. És de pantaló curt, tirants creuats cordats amb un botó, butxaca aplicada al davant i per l'esquena s'ajuta amb elàstic. Treballarem amb teixit de cotó i hi haurà diferents estampats per escollir. Les talles disponibles són de 68cm a 92cm. Aprendràs a diferenciar les diferents peces del patró, passar-lo al teixit i tallar, veuràs com muntar les peces per donar forma, com cosir una vista i com fer els traus.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscirpció a través de The Hobby Maker aquí

taller vestit fàcil juny'19 1
COSTURA - VESTIT
El dissabte 29 de 16h a 20:30h cosirem un vestit sense mànigues. El model s'ajusta a la cintura amb elàstic i tindràs l'opció de fer un cinturó, amb escot rodó al davant i a l'esquena hi ha una petita obertura que es tanca amb un botó, la faldilla és per sobre el genoll i butxaques laterals. Hi ha diferents teixits per confeccionar-lo i les talles disponibles són la S, la M i la L. Durant el taller aprendàs a diferenciar les peces del patró, com passar-lo al teixit i com tallar, com muntar les peces per donar forma i veuràs com cosir les butxaques, el carril per l'elàstic, com aplicar el bies per fer l'acabat de les sises i l'escot i com fer una presilla.
El preu del taller són 44,90€ amb material i berenar inclosos. 
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

pollet amigurumi taller novembre
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.


T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura maig'19
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 4 al 6 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 11 al 13 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 18 al 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 25 al 27 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
- 1 cop per setmana
    - dimarts 4, dimarts 11 i dimarts 18 octubre de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 5, dimecres 12 i dimecres 19 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 6, dijous 13 i dijous 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí de 10:30h a 12, aquí i de 12 a 13:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

vestit esquena oberta taller juny'19 3
COSTURA - VESTIT
Els divendres 14 i 21 de 17h a 20h confeccionarem un vestit per l'estiu. El model és de tirants, amb l'escot rodó al davant i en V a l'esquena i una obertura a la part de la cintura, el cos va folrat i la faldilla és de mitja capa i llarg midi. Treballaem amb teixit de lli o cotó i hi haurà diferents estampats per escollir. Les talles disponibles són de la 36 a la 42.
Durant les 6 hores de taller aprendràs a diferenciar les peces del patró, com passar-lo al teixit i com tallar. Muntaràs les peces per donar forma i veuràs com tancar les pices, com folrar el cos i com cosir una vista i un bies. També cosiràs una cremallera invisible i sobrefilaràs amb overlock o zigzag.
El preu del taller són 62€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada