16 d’abr. 2019

Calendari tallers maig

Maig ve carregat de tallers de costura, fes una ullada al que he preparat!
kit bebe sweet stitch
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 3 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

taller culottes maig'19 1
COSTURA - CULOTTE
El dissabte 11 de 16:30h a 20h confeccionarem uns pantalons amples, tipus culotte, amb elàstic a la cintura i llaç i butxaques. Passarem el patró a la tela, cosirem les peces i veuràs com fer una cinturilla i com col·locar unes butxaques. Treballarem amb teixit cotó en color blau i les talles disponibles són de la 34 a la 42. 
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclosos.
Inscirpció a través de The Hobby Maker aquí

taller samarreta maig'19 3
COSTURA - SAMARRETA
El dissabte 18 de 16:30h a 20h aprèn a confeccionar una samarreta de màniga curta amb volant. El model és ample i amb coll rodó. Treballarem amb teixit de punt, diferents estampats per escolir, i les talles disponibles són de la 34 a la 42.
Durant el taller aprendràs a passar el patró al teixit, com tallar la roba i com muntar les peces per donar forma. Veuràs con fer el volant de la màniga i com fer l'acabat de l'escot.
El preu del taller són 43,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller motxilla maig'19 ig
COSTURA - MOTXILLA
El divendres 24 de 17h a 20h cosirem una motixlla com la de la foto. Amb cremallera, nanses ajustables, folrada i amb butxaques a l'interior. Durant el taller aprendràs a donar forma a les diferentes peces, com cosir una cremallera, com fer les nanses i com folrar la peça Treballarem amb teixit de loneta, hi ha diferents estampats per escollir.
El preu del taller són 43,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller vestit creuat nena maig'19 1
COSTURA - TOP CREUAT NENA
El dissabte 25 de 17h a 20h el dedicarem a confeccionar un top sense mànigues i creuat a l'esquena per les peques de casa. El model serà reversible i treballarem amb teixit de cotó, diferents estampats per escollir, les talles disponibles són d'1 a 6 anys.
Durant el taller aprendràs a passar el patró al teixit, com tallar-lo i com muntar les peces per donar forma. Veuràs com folrar la peça i com fer els traus dels botons.
El preu del taller són 43,90€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

pollet amigurumi taller novembre
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 53€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura abril'19
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 7 al 9 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 14 al 16 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 21 al 23 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 28 al 30 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
- 1 cop per setmana
    - dimarts 7, dimarts 14 i dimarts 21 octubre de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 1, dimecres 8 i dimecres 15 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 2, dijous 9 i dijous 16 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí de 10:30h a 12, aquí i de 12 a 13:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

taller vestit creuat botons maig'19 3
COSTURA - VESTIT CREUAT
Els divendres 10 i 17 de 17h a 20h confeccionarem un vestit creuat i amb botons al davant. El model té l'escot en V, màniga curta i faldilla de llarg midi amb butxaques. Treballarem amb teixit de lli i cotó, hi ha tres estampats a escollir, i les talles disponibles són S, M i L. Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces del patró, passar-lo al teixit i tallar. Muntarem les peces per donar forma i veuràs com tancar les pinces, com muntar les mànigues, com cosir una vista i les butxaques i com fer els traus dels botons.
El preu del taller són 60€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

Cap comentari:

Publica un comentari