14 de març 2019

Calendari tallers abril

Amb els dies de primavera que ens ha regalat febrer i el que portem de març, estic per fer el canvi d'armari i amb els tallers m'ha passat el mateix, monogràfics per confeccionar peces per l'arribada del bon temps i com sempre iniciació ;)

kit bebe
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 5 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

taller samarreta abril'19 2
COSTURA - SAMARRETA
El dissabte 6 de 16:30h a 20h confeccionarem una samarreta bàsica. El model és de coll rodó, de tall ample i la mida de la màniga la decidixes tu, llarga, 3/4 o curta. Treballarem amb teixit de punt, barreja de viscosa i poliéster amb estampat de ratlles en negre, blanc i rosa. Les talles diponibles són de la 34 a la 44.
Durant el taller aprendàs a passar el teixit al patró, com tallar-lo i com muntar les peces per donar forma. Veuràs com muntar les mànigues i com fer el ribet del coll per l'acabat de l'escot. Sobrefilarem amb overlock.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller pantalons peque abril'19 3
COSTURA - PANTALONS PELS PEQUES
El dissabte 13 de 16:30h a 20h aprèn a confeccionar uns pantalons tot terreny pels peques. El model és llarg amb puny als turmells, butxaques laterals i cintureta amb elàstic i corda. Treballarema amb teixit de punt tipu french terry i hi ha diferents estampats per escollir. Les talles diponibles són de 110cm a 132cm.
Durant el taller aprendàs a passar el patró al teixit i perquè serveixen les diferents marques, com taller el teixit i com muntar les peces per donar forma. Veuràs com cosir els punys i la cintureta i com fer els traus per on passarà la corda. També aprendràs a col·locar les butxaques.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

faldilla ratlles sweet stitch taller
COSTURA - FALDILLA TRAPEZI
El dissabte 27 de 16:30h a 20h confeccionarem una faldilla trapezi. El model porta pinces davant i darrere, cintureta i cremallera invisible al darrere. Treballarem amb teixit jaquard i hi ha diferents estampats per escollir. Les talles disponibles són de la 36 a la 42. 
Aprendàs a passar el patró al teixit i com tallar-lo, com cosir les pinces i com muntar les peces per donar forma. Veuraàs com cosir una cremallera invisible i sobrefilarem amb overlock.
Si fa poc que has començat amb la costura, aquesta faldilla és una peça fàcil per inicar-te en la confecció de roba.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

pollet amigurumi taller novembre
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.


T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura març'19
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 2 al 4 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 9 al 11 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 16 al 18 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 23 al 25 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
- 1 cop per setmana
    - dimarts 2, dimarts 9 i dimarts 16 octubre de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 3, dimecres 10 i dimecres 17 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 4, dijous 11 i dijous 18 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí de 10:30h a 12, aquí i de 12 a 13:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

taller peto abril'19 2
COSTURA - PETO
Els divendres 12 i 26 de 17h a 20h confeccionarem un peto de pantaló llarg. Hi ha les talles 36 a 44 per escollir i treballarem amb teixit de lli en color marró, com la foto, també el pots fer amb teixit vermell o verd amb ratlles blanques. Aprendràs a passar el patró al teixit i perquè serveixen les diferentes marques. Tallarem la tela, cosirem per donar forma i veuràs com cosir una cremallera invisible, com muntar uns pantalons amb butxaques laterals i com folrar la part de dalt. A més, com t'emportaràs el patró a casa el podràs modificar per realitzar altres peces.
El preu del taller són 64€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller peto maig'18 1
COSTURA - PETO
Divendres 12 i 26 de 17h a 19:30h confeccionarem un peto per tu o la peque. El model d'adult és de dues peces i el de nena és tipus pichi. Treballarem amb teixit de cotó i podràs escollir entre estampat de tucans, palmeres, plàtans o en texà amb ratlles blanques, hi ha les talles 34-42 per adult i de 98cm a 122cm per nena. Aprendràs a copiar el patró i passar-lo al teixit, taller les peces i muntar-les per poder cosir. En els dos models veuràs com fer els tirants i com fer la tapeta dels botons i els traus.
El preu del taller són 58€ amb material.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada