14 de febr. 2019

Calendari tallers març

Tinc tantes ganes de primavera que els monogràfics d'aquest mes preparan l'armari per la próxima temporada ;) I com sempre iniciació a la costura i al ganxet.

TALLER INICIACIO ABRIL 1
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 1 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

taller pantalons paperbag març'19 1
COSTURA - PANTALONS PAPERBAG
Dissabte 9 de 16:30h a 20h aprèn a confeccionar uns pantalos rectes estil "paperbag". Treballarem amb teixit de quadres vichi en blanc i negre i les talles diponibles són de la 34 a la 44. Aprendràs a identificar les diferents peces del patró i perquè serveixen les diferents marques, passar-lo al teixit i tallar. Montaràs les peces per donar forma i veuràs com cosir la vista per fer la cintureta. 
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller peto bebe març'19 1
COSTURA PER BEBÈS - PETO
El dissabte 16 de 17h a 20h confeccionarem un peto pels més peques. És de pantaló curt, tirants creuats cordats amb un botó, butxaca aplicada al davant i per l'esquena s'ajuta amb elàstic. Treballarem amb teixit de cotó i hi haurà diferents estampats per escollir. Les talles disponibles són de 68cm a 92cm. Aprendràs a diferenciar les diferents peces del patró, passar-lo al teixit i tallar, veuràs com muntar les peces per donar forma, com cosir una vista i com fer els traus.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscirpció a través de The Hobby Maker aquí

taller ganxet desembre16
GANXET
Dissabte 30 de 16:30h a 20h monogràfic de ganxet on tu decideixes el projecte a teixir! Pots escollir entre amigurumi, ganxet XL, moneder amb tanca metàl·lica o un coll ben calentó. Si mai n'has fet comencem de 0 i si ja en saps ens adaptem al teu nivell.
El preu varia en funció del projecte a realitzar, de 35€ a 42€. 
Inscripció per amigurumi aquíper moneder amb tanca aquí i per teixir un coll aquí.

taller ganxet gener 1
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura febrer'18 2
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 5 al 7 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 12 al 14 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 26 al 28 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
- 1 cop per setmana
    - dimarts 5, dimarts 12 i dimarts 19 octubre de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 6, dimecres 13 i dimecres 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 7, dijous 14 i dijous 28 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí de 10:30h a 12, aquí i de 12 a 13:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

taller vestit creuat març'19 5
COSTURA - VESTIT CREUAT
Els divendres 15 i 29 de 17h a 20h confeccionarem un vestit creuat amb màniga 3/4, escot en V i faldilla per sobre del genoll amb el davant rodó, porta un cinturó per ajustar a la cintura. Treballarem amb teixit de cotó en color blau marí amb estampat de flors. Les talles disponibles són de la S, M i L. Durant les 6 hores de taller aprendràs a diferenciar les diferents peces del patró i perquè serveixen les diferentes marques, com passar-lo al teixit i com tallar. Muntarem les peces per donar forma i veuràs com fer les pinces, muntar les mànigues i com cosir les vistes de la faldilla i la tira de l'escot. També aprendràs a fer traus.
El preu del taller són 57,90€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada