16 de gen. 2019

Calendari tallers febrer

Calendari de tallers de febrer preparat! Per aquest mes he confeccionat peces calentones pels dies d'hivern i com sempre iniciació per començar de 0 ;)

kit bebe sweet stitch
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 1 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

taller costura cardigan febrer'19 4
COSTURA - CÀRDIGAN
El dissabte 9 de 16:30h a 20h confeccionarem un càrdigan de tall oversize i màniga caiguda. Treballarem amb teixit de punt i podràs escollir entre dos tonalitats. Les talles disponibles són de la 34 a la 42. Aprendràs a diferenciar les diferents peces del patró, com passar-les al teixit i com tallar-lo, com unir les peces per donar forma i com fer la solapa. Sobrefilarem amb overlock.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller costura sac-manta bebe febrer'19 3
COSTURA PER BEBÈS - SAC
El dissabte 16 de 17h a 20h realitzarem un sac de bebè de 0 a 3 mesos. El model té cames, solapes a la part de dalt per tancar amb un botó i caputxa amb orelletes. Treballarem amb teixit de coralina pel forro i teixit de punt a l'exterior, també hi ha l'opció de fer tant el forro com l'exterior amb teixit de punt per utilitzar-lo a l'estiu. Durant el taller aprendràs a diferenciar les peces del patró, com col·locar-les al teixit per taller, com fer una peça folrrada i com el trau pel botó.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller ganxet abril 16
GANXET 
El dissabte 23 de 16:30h a 20h aprèn a teixit a ganxet i tria quin projecte fer entre amigurumi (pollet o pera), un monder amb tanca metàl·lica o un coll ben calentó.
Si et decideixes per l'amigurumi o el moneder aprendràs a treballar en rodo, com fer un cercle màgic, punt baix, com augmentar i com disminuir i com cosir les diferents peces.
Si prefereixes fer un coll per l'hivern, aprendràs a fer cadeneta, punt baix i punt alt.
El preu del taller varia en funció de la peça a teixit. Inscripció a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí, pel moneder aquí i pel coll aquí 

taller ganxet desembre16
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 53€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.
T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura iniciació
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 5 de al 7 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 12 al 14 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 19 al 21 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 26 al 28 de 18:30h a 20h, inscripció aqui.  
- 1 cop per setmana
    - dimarts 5, dimarts 12 i dimarts 19 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 6, dimecres 13 i dimecres 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 7, dijous 14 i dijous 21 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs.

taller costura pichi febrer'19 2
COSTURA - PICHI
El divendres 8 i 15 de 17h a 19:30h aprèn a confeccionar un pichi amb teixit de jaquard i folrat. El model es de tall evasé, amb sises amples i butxaques aplicades al davant. Hi ha tres teixits a escollir, en tons grocs i grisos, en verd amb dibuix geomètric en negre i de ratlles de colors. Les talles disponibles són la S, M i L.
Durant les 5 hores de taller aprendràs a diferenciar les diferents peces del patró, com col·locar-les al teixit i com tallar-lo, veuràs com folrar una peça, com fer els tirants i com aplicar les butxaques. 
El preu del taller són 50€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada