13 de des. 2018

Calendari tallers gener

Si aprendre a cosir o fer ganxet està dins de la llista de bons propòsits per 2019, agafa l'agenda i reserva't els dies ;)

TALLER INICIACIO ABRIL 1
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 11 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets, una bossa reversible o una motxilla tipus sac. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35,90€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

taller faldilla gener'19 2
COSTURA - FALDILLA BASE
El dissabte 12 de 16:30h a 20h aprendràs a confeccionar una faldilla base amb pinces davant i darrere i cremallare per tancar. És taller pensat per iniciar-se en la confecció de roba ja que és un model senzill i que podràs modificar fàcilment per fer altres models. Veuràs les diferents peces del patró, com passar-lo al teixit i tallar, com muntar les peces per donar forma i com cosir les pinces i la cremallera. Treballarem amb teixit de punt en color negre amb fines línies en blanc. Les talles disponibles són de la 36 a la 42.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller dessuadora nena gener'19 2
COSTURA - DESSUADORA PELS PEQUES
El dissabte 19 de 16:30h a 20h confeccionarem una dessuadora pels més peques. El model porta màniga raglan, caputxa i butxaca aplicada al davant. Treballarem amb teixit de dessuadora afelpat i hi haurà tres estampats per escollir. Les talles disponibles són de 68cm a 128cm. Aprendàs a diferenciar les diferents peces del patró i perquè serveixen els aploms, passar-lo al teixit i tallar, muntar les peces per donar forma i sobrefilarem amb overlock. Veuràs com muntar la caputxa i com cosir els punys y la cintura.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

pollet amigurumi taller novembre
GANXET 
El dissabte 26 de 16:30h a 20h aprèn a teixit a ganxet i tria quin projecte fer entre amigurumi (pollet o pera), un monder amb tanca metàl·lica o un coll ben calentó.
Si et decideixes per l'amigurumi o el moneder aprendràs a treballar en rodo, com fer un cercle màgic, punt baix, com augmentar i com disminuir i com cosir les diferents peces.
Si prefereixes fer un coll per l'hivern, aprendràs a fer cadeneta, punt baix i punt alt.
El preu del taller varia en funció de la peça a teixit. Inscripció a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí, pel moneder aquí i pel coll aquí.  

taller ganxet desembre16
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 53€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.
T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura desembre'18 fb
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 15 de al 17 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 22 al 24 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 29 al 31 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
- 1 cop per setmana
    - dimarts 15, dimarts 22 i dimarts 29 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 16, dimecres 23 i dimecres 30 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 17, dijous 24 i dijous 31 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 


taller vestit gener'19 1
COSTURA - VESTIT
Divendres 18 i 25 de 17h a 19:30h confeccionaràs un vestit de coll barca, màniga 3/4, butxaques i tu decideixes on posar el tall de la faldilla, cintura o cadera, gràcies a l'elàstic. Veuràs les diferents peces del patró i perquè serveixen les difernts marques. Aprendràs a copiar el patró, passar-lo al teixit i com tallar-lo. Munataràs les diferentes peces per donar forma i cosiràs. Veuràs com cosir una vista i com col·locar les butxaques. Treballarem amb teixit de punt en color granate o de floretes grogues.
El preu del taller són 53€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada