15 de nov. 2018

Calendari tallers desembre

Amb tant de festiu al desembre, pensava que no hi hauria dies per tot el que he preparat per aquest mes, agafa l'agenda que aquí tens el calendari ;)

kit bebe
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 14 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

taller sudadera desembre 18 1
COSTURA - DESSUADORA AMB CAPUTXA
El dissabte 15 de 16:15h a 20:15h aprèn a confeccionar una dessuadora amb caputxa i coll alt, màniga raglan i butxaca al davant, pots escollir si fer-la per dins o aplicada. Treballarem amb teixit de dessuadora afelpada en color verd i pel forro hi haurà diferents colors. Les talles a escollir són S, M i L. Durant el taller aprendràs com funciona un patró, com passar-lo al teixit i tallar, com muntar les peces per donar forma, com folrar la caputxa i com cosir les butxaques i punys.
El preu del taller són 47€ amb material i berenar inclsos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller bossa de mà desembre'18
COSTURA - BOSSA DE MÀ
Dissabte 22 de 17h a 19:30h pots aprendre a col·locar una cremallera. Veuràs com cosir-la mentre fas una bossa de mà que anirà folrada i portarà una butxaca dins. També tindràs l'opció de posar-li una  nansa. Treballarem amb teixit de loneta amb diferents estampats.
El preu del taller són 36€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller motxilla desembre'18 1
COSTURA - MOTXILLA
El dissabte 22 de 17h a 20h aprendràs a realitzar una motxilla amb nanses regulables, tanca de cremallera i iman a la solapa i butxaca interior. Dos mides a escollir. Tallarem les teles i cosirem per donar-li forma, veuràs com folrar una peça i com col·locar una cremallera. Treballarem amb loneta i podràs escollir entre diferents estampats.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

taller sabatetes bebe
COSTURA PER BEBÈS - SABATETES
El dissabte 29 de 17h a 20h pots aprendre a fer unes sabatetes pels més peques. Si ens dóna temps també podràs fer un pitet, bandana, sonall... El complement que vulguis ;) Per les sabates treballarem amb teixit de punt i podràs escollir entre diferents estampats. 
El preu del taller són 38€ amb material i berenar inclosos.

Inscripció directa a través de The Hobby Maker aquí


taller ganxet desembre16
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.
T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura novembre fb
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 11 de al 13 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 18 al 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
- 1 cop per setmana
    - dimarts 4, dimarts 11 i dimarts 18 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 5, dimecres 12 i dimecres 19 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 13, dijous 20 i dijous 27 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

taller faldilla tablas desembre'18 3
COSTURA - FALDILLA TABLAS
El divendres 21 i 28 de 17h a 19:30h confeccionarem una faldilla de tablas amb canesú, tanca al darrere amb cremallera invisible i anirà folrada. Treballarem amb teixit tipus jacquard amb estampat geométric en verd i negre. Les talles disponibles són de la 34 a la 44. Aprendràs a copiar el patró, a identificar les diferents peces i per a que serveixen les marques. Muntarem les peces per donar forma i veuràs com fer les tablas, com cosir una cremallera invisible i com folrar la peça.
El preu del taller són 50€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada