16 d’ag. 2018

Calendari tallers setembre

Al setembre segueixen els taller d'iniciació i els monogràfics per confeccionar roba :)  I tu, en quin nivell estàs?

TALLER INICIACIO ABRIL 1
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 14 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

taller vestit maniga raglan setembre 2
COSTURA - VESTIT MÀNIGA RAGLAN
El dissabte 15 de 16:30h a 20:30h aprendràs a confeccionar un vestit de tall evasé i màniga ranglan. Un model senzill per començar a fer peces de roba. Treballarem amb teixit tipus tweed en color granate i podràs escollir entre les talles S, M i L. Veuràs com passar el patró al teixit, com tallar i com unir les peces per donar forma, podràs sobrefilar amb overlock o zigzag i aprendràs a fer una presilla pel botó de l'esquena.
El preu del taller són 46€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller vestit creuat setembre 1
COSTURA - VESTIT CREUAT
Dissabte 29 de 16:30h a 20:30h confeccionarem un vestit creuat tipus kimono. Treballarem amb teixit de viscosa en negre i estampat de topos blancs o flors. Hi ha les talles 34-44 per escollir. Aprendràs a passar el patró al teixit i com tallar-lo. Com muntar les peces per donar forma i veuràs com cosir una cinta al biax per fer l'acabar de l'escot.
El preu del taller són 48€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller costura agost'18 2
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 18 de al 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 25 al 27 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 18, dimarts 25 i dimarts 2 octubre de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 12, dimecres 19 i dimecres 26 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 13, dijous 20 i dijous 27 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 


Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

taller camisa setembre 1
COSTURA - CAMISA
Els divendres 21 i 28 de 17:30h a 20h aprendràs a fer una camisa de màniga curta. Treballarem amb teixit de cotó en color blanc amb ratlles fines en blau i podràs escollir entre les talles S, M i L. Copiaràs el patró i el passaràs al teixit, tallaràs i muntaràs les peces per donar forma. Veruàs com muntar les mànigues i el coll i com fer els traus pels botons.
El preu del taller són 48€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada