19 de set. 2018

Calendari tallers octubre

Els tallers i monogràfics d'aquest mes et serviran per preparar l'armari per la tardor ;) I si encara no has provat la màquina de cosir, pots venir a iniciar-te!

kit bebe
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 5 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

brusa taller octubre'18 6
COSTURA - BRUSA
El dissabte 6 de 16:30h a 20h aprendràs a cosir una brusa. Hi ha dos models a escollir, una amb coll rodó i màniga montada frunzida i l'altra amb escot en V, màniga montada i volant, també es podrà fer una combinació de les dues. Hi ha dos teixits per triar, viscosa en blanc trencat i estampat de cors en blau i lli gris, les talles disponibles són de la 34 a la 44.
Aprendràs a diferenciar les peces d'un patró, com passar-lo al teixit i com tallar. Muntaràs les peces per donar forma i veuràs com fer l'acabat de l'escot amb una cinta al biax o amb una vista.
El preu del taller són 38€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller samarreta nena octubre'18 1
COSTURA - SAMARRETA NEN/A
El dissabte 20 de 16:30h a 20h confeccionarem una samarreta pels peques de casa. El model és de màniga llarga i coll rodó amb obertura a l'espatlla esquerra per poder posar-la amb més facilitat. Treballarem amb teixit de punt i hi haurà diferents estampats per escollir. Les talles disponibles són de 80cm a 122cm.
Veuràs les diferents peces d'un patró i com passar-lo al teixit, tallaràs i muntaràs les peces per donar forma. Aprendràs a fer l'acabat del coll amb una tira del mateix teixit i també com fer les tapetes de l'obertura de l'espatlla. Els baixos es faran amb agulles doble.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller ganxet desembre16
GANXET
Dissabte 27 de 16:30H a 20h monogràfic de ganxet on tu decideixes el projecte a teixir! Pots escollir entre amigurumi, ganxet XL, moneder amb tanca metàl·lica o un coll ben calentó. Si mai n'has fet comencem de 0 i si ja en saps ens adaptem al teu nivell.
El preu varia en funció del projecte a realitzar, de 35€ a 42€. 
Inscripció per amigurumi aquíper moneder amb tanca aquí i per teixir un coll aquí.

pingu amigurumi1 dossier
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura juny'18 fb
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 2 al 4 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 9 al 11 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 16 al 18 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 23 al 25 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 2, dimarts 9 i dimarts 16 octubre de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 3, dimecres 10 i dimecres 17 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 11, dijous 18 i dijous 25 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 


Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

taller pichi octubre'18 2
COSTURA - PICHI
Els divendres 19 i 26 de 17h a 20h confeccionarem un pichi amb escot en V i faldilla trapezi. Treballarem amb teixit en color rosa i estampat geométric i les talles diponibles són S, M i L.
Apendràs a copiar un patró i diferenciar les peces i perquè serveix les diferents marques. Tallaràs es teixit i muntaràs les peces per donar forma. Veuràs com folrar el cos i com col·locar una cremallera invisible, tambés aprendràs a fer una presilla.
El preu del taller són 55€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada