13 de jul. 2018

Calendari tallers agost

Si aquest estiu et quedes a Barcelona, aprofita i aprèn a cosir a màquina ;) 
kit bebe
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 3 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

peto bebè juny'18
COSTURA - PETO O VESTIT BEBÈ
El divendres 10 de 17h a 20h confeccionarem un vestit o  un peto amb tela de punt pels més peques, aprendràs a tallar el patró, unir les peces i podràs utilitzar una màquina overlock per sobrefilar. Hi ha diferents talles i el mateix dia del taller podràs escollir entre diferents teles.
El preu del taller són 39€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció directa aquí.

bossa de mà gelats
COSTURA - BOSSA DE MÀ
El divendres 17 de 17h a 19:30h realitzarem una bossa de mà, si les cremalleres se't resisteixien, aquest és el teu taller. Aprendràs a col·locar una cremllaera i també com fer una peça folrada. Podràs escollir entre diferents teixits.
El preu del taller són 35€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí


taller costura juny'18 fb
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 7 de al 9 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 14 al 16 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 21 al 23 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 7, dimarts 14 i dimarts 21 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 1, dimecres 8 i dimecres 22 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 2, dijous 9 i dijous 16 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

taller vestit floretes
COSTURA - VESTIT TIRANTS
El dimarts 7, dimecres 8 i dijous 9 de 17:30h a 20h confeccionarem un vestit de tirants, amb faldilla de tablas o fruncida i amb opció de posasr butxaques. Copiarem el patró i aprendràs a cosir un costadillo i folrar una peça, veuràs com frunzir o fer tablas, com col·locar butxaques i com cosir una cremallera invisible.
El preu del taller són 64€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby maker aquí.

taller peto maig'18 1
COSTURA - PETO
Dimarts 21 i dimecres 22 de 17:30h a 20h confeccionarem un peto per tu o la peque. El model d'adult és de dues peces i el de nena és tipus pichi. Treballarem amb teixit de cotó i podràs escollir entre estampat de tucans, palmeres o en texà, hi ha les talles 34-42 per adult i de 98cm a 122cm per nena. Aprendràs a copiar el patró i passar-lo al teixit, taller les peces i muntar-les per poder cosir. En els dos models veuràs com fer els tirants i com fer la tapeta dels botons i els traus.
El preu del taller són 47€ amb material i berenar inclosos.

Inscripció a través de The Hobby Maker aquí. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada