13 de juny 2018

Calendari tallers juliol

Et ve de gust cosir una mica aquest estiu? Continuem amb els tallers d'iniciació i monogràfics ;)
TALLER INICIACIO ABRIL 1
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 6 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

taller faldilla juliol'18 1
COSTURA - FALDILLA TRAPEZI
Dissabte 7 de 17h a 20h conefccionarem una faldilla trapezi. Treballarem amb teixit de cotó estampat amb plàtans, palmeres o texà amb linies blanques. Les talles disponibles són de la 36 a la 42. Aprendrás a copiar el patró, passar-lo al teixit, tallar i com col·locar les peces per donar forma. Veruàs com cosir una cremallera invisicle i com col·locar la cintureta. Utilitzarem overlock o zig-zag per sobrefilar.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos. 

Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller pelele juliol'18 1
COSTURA - PELELE
El dissabte 14 de 17h a 20h aprendràs a cosir un pelele pels més petits de casa. Treballarem amb teixit de cotó 100% i podràs escollir entre diferents estampats, les talles disponibles són de 0-3 mesos a 9-12 mesos.
Veuràs com copiar el patró al teixit, com tallar i com muntar les peces per donar forma. Aprendràs a col·locar una vista i un bieix.
El preu del taller són 39€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller vestit juliol'18 2
COSTURA - VESTIT
El dissabte 21 de 16:30h a 20h confeccionarem un vestit de tall evasé, amb escot en V i tirants. Treballarem amb teixit barreja de cotó i lli en color blau i fulles blanques. Les talles disponibles són S, M i L.
Durant el taller copiaràs el patró al teixit, tallaràs i muntaràs les peces per donar forma. Aprendràs a col·locar una vista, tancar pinces i a fer els tirants. Sobrefilarem amb overlock o zigzag.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller motxilla juliol'18 2
COSTURA - MOTXILLA
El divendres 27 de 17h a 20h aprendràs a realitzar una motxilla amb nanses regulables, tanca de cremallera i iman a la solapa i butxaca interior. Dos mides a escollir. Tallarem les teles i cosirem per donar-li forma, veuràs com folrar una peça i com col·locar una cremallera. Treballarem amb loneta i podràs escollir entre diferents estampats.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

taller costura maig'18
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 3 de al 5 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 10 al 12 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 17 al 19 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 24 al 26 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 3, dimarts 10 i dimarts 17 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 4, dimecres 11 i dimecres 18 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 5, dijous 12 i dijous 19 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

taller mono juliol'18
COSTURA - MONO PANTALÓ CURT
El divendres 13 i 20 de 17h a 20:30h confeccionarem un mono de pantaló curt amb escot en V i els laterals del cos oberts. Treballarem amb teixit barreja de cotó i lli en color rosa. Les talles disponibles són S, M i L.
Aprendrás a copiar el patró, tallar el teixit i muntar les peces per donar forma. Cosiràs una cremallera invisible i veuràs com folrar el cos i com tancar les pinces del darrere i els plecs de danvat.
El preu són 62€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada