16 de maig 2018

Calendari tallers juny

Ara si, el bon temps i la caloreta estan a punt d'arribar i els tallers que he preparat segur que t'ajuden amb el canvi d'armari ;)
kit bebe
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 1 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

taller shorts juny'18 1
COSTURA - SHORTS
Dissabte 2 de 16:30h a 20h conefccionarem uns shorts amb butxaques laterals, plecs al davant i tanca amb cremallera invisible i botó. Treballarem amb teixit de cotó groc o barreja de cotó i lli en rosa i les talles disponibles són S, M i L. Aprendrás a copiar el patró, passar-lo al teixit, tallar i com col·locar les peces per donar forma. Veruàs com tancar les pinces del darrera i els plecs del davant, com cosir la cremallera i fer el trau. Utilitzarem overlock o zig-zag per sobrefilar i tindrás l'opció de posar-hi forro.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclosos. 
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller samarreta juny'18 2
COSTURA - SAMARRETA MÀNIGA CURTA
Dissabte 16 de 17h a 20h aprèn a confeccionar una samarreta de màniga raglan curta i coll rodó, un patró que podràs modificar obrint l'escot, fent les mànigues més curtes o afegint un volant. Treballarem amb teixit de punt a ratlles blanques i blaves o en llis turquesa. Les talles disponibles són de la 36 a la 42. Copiarás el patró i el passaràs al teixit, tallaràs i muntaràs les peces per donar forma. Sobrefilarem amb zig-zag o ovelock i els baixos es faran amb agulla doble. És un model senzill per iniciar-se en la costura.
El preu del taller són 38€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

taller shorts nena juny'18 1
COSTURA - SHORTS NEN/A
Dissabte 30 de 17h a 20h farem uns pantalons curts pels peques, són unisex ja que els baixos en forma d'ona són opcionals, i porten elástic a la cintura. Treballarem amb teixit estampat de plàtans, tucans, palmeres o gelats i les talles disponibles són de 104cm a 128cm. Aprendrás a copiar el patró i passar-lo al teixit, tallar i muntar per donar forma. Veuràs com fer els baixos i com col·locar les butxaques del darrere. Sobrefilarem amb zig-zag o overlock.
El preu del taller són 38€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

pollet amigurumi taller novembre
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura 2 abril'18 fb
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 5 de al 7 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 12 al 14 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 19 al 21 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 26 al 28 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 5, dimarts 12 i dimarts 19 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 6, dimecres 13 i dimecres 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 7, dijous 14 i dijous 21 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 


taller vestit camiser juny'18 4
COSTURA - VESTIT
Divendres 8 i divendres 15 de 17h a 20:30h confeccionarem un vestit camiser, de màniga 3/4, faldilla de campana amb butxaques i coll de solapa. Treballarem amb teixit de cotó i podràs escollir entre 3 estampats, turquesa amb mni pomes blanques, blau amb pinyes i blanc amb floretes roses. Les talles disponibles són de la 36 a la 42. En les 7 hores de taller aprendràs a copiar el patró, passar-lo al teixit i tallar. Veruàs com col·locar les mànigues per cosir-les i com fer la tapeta dels botons amb les vistes, també a co·locar el coll, tancar pinces i fer els traus dels botons.
El preu del taller són 65€ amb material inclòs. 
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.  

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada