17 de gen. 2018

Tallers febrer

Al febrer li falten dies, però no tallers de costura i ganxet!
taller dessuadora caputxa febrer'18 2
COSTURA - DESSUADORA AMB CAPUTXA
El dissabte 3 de 17h a 20h confeccionarem un dessuadora amb caputxa, màniga raglan i butxaca al davanter. Treballarem amb teixit de dessuadora en color gris i perxada i podràs escollir entre les talles 36 - 42.
Durant el taller veuràs com copiar el patró al teixit, tallar-lo i com col·locar les peces per poder cosir. Aprendràs a cosir una caputxa folrada i com fer els ullets per on passarà la corda.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

kit bebe 2
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 9 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí

taller body bebe febrer'18 1
COSTURA PER BEBÈS - BODI
El dissabte 17 de 17h a 20h el dedicarem a confeccionar una peça pels més peques de casa, un bodi de màniga llarga i pantalonet curt. Hi haurà diferents teixits per triar i les taller de 56cm a 90cm.
Aprendràs a treballar amb teixit de punt i veuràs com copiar el patró al teixit, com tallar-lo i com col·locar les peces per donar-li forma. Veuràs como cosir les vistes, la tira del coll i els punys.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller ganxet desembre16
GANXET
Dissabte 24 de 17 a 20h monogràfic de ganxet on tu decideixes el projecte a teixir! Pots escollir entre amigurumi, ganxet XL, moneder amb tanca metàl·lica o un coll ben calentó. Si mai n'has fet comencem de 0 i si ja en saps ens adaptem al teu nivell.
El preu varia en funció del projecte a realitzar, de 35€ a 40€. 
Inscripció per amigurumi aquí, per moneder amb tanca aquí i per teixir un coll aquí


pingu amigurumi1 dossier
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura setembre1
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 6 de al 8 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 13 al 15 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 20 al 22 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 27 al 29 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 6, dimarts 13 i dimarts 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 7, dimecres 14 i dimecres 21 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 8, dijous 15 i dijous 22 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 


Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

taller vestit febrer'18 3
COSTURA- VESTIT
Els divendres 16 i 23 de 17h a 20h confeccionarem un vestit de coll rodó, màniga llarga faldila fruncida de tall baix. Treballarem amb teixit tipus vellut en color verd i pots escollir entre les talles S, M i L.
Aprendràs a passar el patró a la tela, tallaràs i col·locaràs les peces per cosir i donar forma. Veuràs com muntar les mànigues i com fruncir una peça. Aprendràs a cosir una cremallera invisible, com fer l'acabat de l'escot amb una vista i com fer una presilla per tancar l'escot de l'esquena.
El preu del taller són 62€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

I fins aquí els tallers de febrer, al març seguim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada