15 de febr. 2018

Tallers març

Ja pots fer una ullada als tallers i monogràfics preparats per març!

kit bebe sweet stitch
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 2 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí.

taller faldilla gener
COSTURA - FALDILLA
Dissabte 10 de 17h a 20h aprèn a confeccionar una faldilla en forma trapezi, tall a la cintura, botons al davant i butxaques. Talles disponibles de la 36 a la 42 i treballarem amb teixit texà finet en color gris. Aprendràs a passar el patró al teixit, taller, muntar les peces per donar forma i veuràs com fer els traus dels botons.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí


pollet amigurumi taller novembre
GANXET
Dissabte 24 de 17 a 20h monogràfic de ganxet on tu decideixes el projecte a teixir! Pots escollir entre amigurumi, ganxet XL, moneder amb tanca metàl·lica o un coll ben calentó. Si mai n'has fet comencem de 0 i si ja en saps ens adaptem al teu nivell.
El preu varia en funció del projecte a realitzar, de 35€ a 42€. 
Inscripció per amigurumi aquíper moneder amb tanca aquí i per teixir un coll aquí.

taller ganxet gener 1
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura febrer'18 1
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 6 de al 8 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 20 al 22 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 27 al 29 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 6, dimarts 13 i dimarts 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 7, dimecres 14 i dimecres 21 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 8, dijous 22 i dijous 29 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

taller març bomber 1
COSTURA - CAÇADORA BOMBER
El dissabte 3 i divendres 9 de 17h a 20h confeccionarem una caçadora d'estil bomber. Treballarem amb teixit de punt gruixut en color negre i fines linies en blanc. Podràs escollir entre les talles 34-42. Copiaràs el patró, tallarem la roba i muntarem per donar forma. Veuràs com cosir una cremallera amb separador, el coll i els punys. 
El preu del taller són 65€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada