14 de des. 2017

Tallers gener

Quinze dies i estrenem any i llista de nous propòsits i si entre ells està aprendre a cosir o fer ganxet, no et perdis el calendari de tallers que he preparat ;)
TALLER INICIACIO ABRIL 1
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 12 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí

taller faldilla gener
COSTURA - FALDILLA
Dissabte 13 de 17h a 20h aprèn a confeccionar una faldilla en forma trapezi, tall a la cintura, botons al davant i butxaques. Talles disponibles de la 36 a la 42 i treballarem amb teixit texà finet en color gris. Aprendràs a passar el patró al teixit, taller, muntar les peces per donar forma i veuràs com fer els traus dels botons.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller sabatetes bebe
COSTURA PER BEBÈS - SABATETES
El divendres 19 de 17h a 20h pots aprendre a fer unes sabatetes pels més peques. Si ens dóna temps també podràs fer un pitet, bandana, sonall... El complement que vulguis ;) Per les sabates treballarem amb tela de punt i podràs escollir entre diferents estampats. 
El preu del taller són 38€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció directa a través de The Hobby Maker aquí

taller motxilla juny1
COSTURA - MOTXILLA
El dissabte 20 de 17h a 20h aprendràs a realitzar una motxilla amb nanses regulables, tanca amb corda o cremallera i iman a la solapa i butxaca interior. Tallarem les teles i cosirem per donar-li forma, veuràs com folrar una peça. Treballarem amb loneta i podràs escollir entre diferents estampats.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclòs.

Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller ganxet desembre16
GANXET
Dissabte 27 de 17 a 20h monogràfic de ganxet on tu decideixes el projecte a teixir! Pots escollir entre amigurumi, ganxet XL, moneder amb tanca metàl·lica o un coll ben calentó. Si mai n'has fet comencem de 0 i si ja en saps ens adaptem al teu nivell.
El preu varia en funció del projecte a realitzar, de 35€ a 40€. 
Inscripció per amigurumi aquí, per ganxet XL aquí, per moneder amb tanca aquí i per teixir un coll aquí

taller ganxet gener 1
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.
T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura maig'17 1
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 16 de al 18 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 23 al 25 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 30 al 1 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 16, dimarts 23 i dimarts 30 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 17, dimecres 24 i dimecres 31 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 11, dijous 18 i dijous 25 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 54€ amb el material inclòs. 

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

Cap comentari:

Publica un comentari