16 de nov. 2017

Tallers desembre

Fer el calendari de desesmbre no ha estat fàcil entre tant festiu no quedaven dies... Però sempre hi ha un moment perquè les màquines treguin fum!
kit bebe sweet stitch
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 1 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebè, inscripció aquí

taller sudadera desembre 1
COSTURA - DESSUADORA
Dissabte 16 de 17h a 20h confeccionarem una dessudadora de coll rodó i màniga raglan. Veuràs com passar el patró al teixit i com tallar-lo. Col·locar les peces per donar-li forma i cosir. Utilitzarem la màquina overlock per sobrefilar i l'agulla doble per fer les vores de les mànigues i el cos. Treballarem amb teixit de dessuadora barreja de cotó i lli i podràs escollir entre color verd i groc.
El preu del taller són 42€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a The Hobby Maker aquí

taller bolso desembre1
COSTURA - BOSSA + MONEDER
El divendres 29 de 17h a 20h aprendràs a fer una bossa amb tanca d'iman i un moneder amb cremallera. Podràs escollir la mida de la bossa i col·locar-hi una butxaca a l'interior, la nansa portarà una peça per poder allargar-la o escurçar-la. Si les cremalleres se't resisteixen aquest moneder et servirà per aprendre a cosir-les. El mateix dia podràs escollir entre diferents teixits estampats.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller ganxet desembre16
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.
T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura setembre 3
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 12 de al 14 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 19 al 21 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 5, dimarts 12 i dimarts 19 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 13, dimecres 20 i dimecres 27 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 14, dijous 21 i dijous 28 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 53€ amb el material inclòs. 

taller vestit desembre 1
COSTURA- VESTIT
Els divendres 15 i 22 de 17h a 20h confeccionarem un vestit de coll rodó, màniga 3/4 i faldila fruncida a la cintura amb butxaques.
Passaràs el patró a la tela, tallaràs i col·locaràs per cosir i donar forma. Veuràs com fer les pinces i com fruncir una peça. Aprendràs a cosir una cremallera invisible i com fer l'acabat de l'escot amb una vista.
Treballarem amb teixit tipus vellut amb estampat de floretes en tons grocs.
El preu del taller són 62€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

Si la iniciació ja la tens superada i vols fer un altre tipus de peces o les dates dels monogràfics no et van bé, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada