30 de maig 2014

Menjar de feltre DIY

Diumenge passat vam celebrar el cumple de la bebechu, 2 anys! El regal estrella va ser una cuineta de fusta xulíssima així que els regals de la resta de la familia anaven relacionats amb el tema menjar. Jo em vaig decidir per fer-li menjar de feltre i buscant per internet vaig trobar patrons gratis per fer-lo.
Last sunday we celebrated the bebechu's birthday, 2 years old! The main gift was a wood kitchen so the relatives gifts were related with food. I decided to make some felt food and I found lots of free patterns in internet.

Les patates chip són el que més li va agradar no parava de jugar a mejar-se-les i a repartir-ne per tothom i un cop la bossa es buidava a la basura, la vaig haver de recuperar unes quantes vegades...
Chips are the ones that she liked more, she didn't stop playing eating them and sharing with us and once the bag was empty to the rubish, I had to recover some times...També vaig fer un parell de llesques de pà, enciam, tomàquet, formatge i ous ferrats per poder fer un bon entrepà.
Also I made two bread slices, lettuce, tomatoe, cheese and fried eggs to make a good sandwich.


I per postres una mica de poma i un bon gelat! I tot dins d'un cistellet de plàstic groc de l'H&M, segur que si heu passat per la secció de nens l'heu vist.
And as a dessert a few pieces of apple and an icecream!

El patró de les patates, l'enciam, el tomàquet, el formatge i el pà el vaig treure del blog Snazzle Craft, la poma i l'ou ferrat del blog For What It's Worth... or Not  i el gelat el vaig trobar al blog One Creative Mommy.
I took the chips, lettuce, tomatoe, cheese and bread pattern from the blog Snazze Craft, apple and fried egg on the blog Fot What It's Worth... or Not and I found the ice cream on the blog One Creative Mommy.

2 comentaris: