31 de maig 2014

Recepta: cupcake de strawberry cheesecake

Si ahir us ensenyava el regal que li vaig fer a la bebechu avui us explico una de les receptes que vam preparar per la festa, cupcakes de pastis de formatge amb maduixes. Són un vici i molt lleugers, quan la Bàrbara va fer la recepta per primera vegada, un parell de setmanes abans, em va enviar un missatge dient "he fet unes madales per plorar de bones" i tenia tota la raó.
If yesterday I showed you what I made for bebechu's gift, today I want to share one of the recipes that we prepared for the party, strawberry cheesecakes cupcakes. They are vicious and very lightweith, when Bàrbara baked them for first time, a couple of weeks ago, she sent me a message telling "I've made a cupcakes to cry as the good as they are" and she's totally rigth.


Per picar vam fer unes galetes en forma d'avió i tren, xuxes, els cupcakes, una quiche espectacular de bròquil i salmó, el pastís de cumple (del que no tinc foto :() en forma d'avió i per beure llimonada.
For eat we made airplane and train cookies, some sweets, a spectacular broccoli and salmon quiche, the birthday cake (I don't have photo but it was an airplane) and for drink lemonade.

Però anem a pels cupcakes!

Ingredients:
- 120gr. farina
- 140gr. sucre
- 1 1/2 culleradetes de llevat
- 40gr. mantega
- 120ml. llet
- 1/2 culleradeta de vainilla
- 1 ou
- 12 maduixes
- 100/200gr. de galetes triturades
- 1 tarrina de filadelfia
- 200gr. de sucre glas

1. Precalentar el forn a 170º
2. Trossejar les maduixes i reservar-les.
3. En un bol col·locar la farina, el sucre, el llevat i la mantega i barrejar-ho fins que estigui tot integrat.
4. Afegir la llet i la vainilla i barrejar-ho. Afegir l'ou i integrar-lo a la massa.
5. Col·locar les maduixes a la base dels motllos i tirar la massa per sobre, omplint-los tres quarts.
6. Fornejar uns 20-25 minuts.
7. Mentre es fornejen les madalenes podem preparar el frosting. Col·loquem tota la tarrina de filadelfia en un bol i també hi afegim 200gr. de sucre glas i ho barrejem bé fins que tinguem una massa espesa. Si volem el frosting de color hem d'afegir una mica de colorant, nosaltres el vam fer rosa.
8. Un cop les madalnes estan fredes les podem decorar amb el frosting i tirar les galetes triturades per damunt.
I ja ens ho podem menjar!

Let's go for the cupcakes recipe!

Ingredients:
- 120gr. flour
- 140gr. sugar
- 1 1/2 teaspoon baking powder
- 40gr. butter
-120ml. milk
- 1/2 teaspoon vanilla
- 1 egg
- 12 strawberries
- 100/200gr. sprinkled biscuits
- Cream cheese
- 200gr. icing sugar

1. Preheat the oven 170ª
2. Chop the strawberries and reserve them.
3. In a bowl put flour, sugar, baking powder and butter and mix until all is well combined. 
4. Pour the milk and vanilla and beat. Add the egg and mix until it well integred in the dough.
5. Put the strawberries on the mold's base and pour the dough until 3/4 full.
6. Put them in the oven about 20-25 minutes.
7. While the muffins are in the oven we can make the frosting. Put the cream cheese in a bowl, pour the icing sugar and mix until they are well integred. If you want a colored frosting you just have to add some colorant, we choose pink.
8. Once the muffins are cold we can put the frosting over and then the sprinkled biscuits.
And we can eat them!

5 comentaris:

  1. Qué riiiicoooooooooosssssssssssssssssssssssssssss

    ResponSuprimeix
  2. Qué pinta tiene la mesa, me lo comería todo!!

    Besotes,
    Marga

    ResponSuprimeix
  3. Que rico!!umm vaya pinta tiene todo!!besos

    ResponSuprimeix
  4. Quina bona pinta que tenen! Em guardo la recepta. petons!

    ResponSuprimeix
  5. Quina bona pinta!!! La taula fa goig! Gràcies per la recepta! Petons

    ResponSuprimeix