28 de maig 2014

Tallers juny

Al maig hem fet els tallers a la fira Creativa però a la botiga no n'hem pogut fer, però al juny ens hi tornem a posar com sempre oferin dos tallers.
Els dies seran el diumenge 8 i el diumenge 15 i com sempre podeu escollir entre:
- GANXET: amigurumi, granny square, necesser i encara que ja no és època també podeu aprendre a fer unes mitenes, un xal o un gorro. El preu són 35€ i l'horari és de 10h a 14h.

- GANXET XL: cistell, gerro, catifa... El preu són 32€ i l'horari es d'11h a 14h. També podeu fer un puff, el preu són 42€ i l'horari és de 10h a 14h.

- MITJA: si mai n'heu fet comencem de 0 i aprendreu a muntar els punts, punt del dret i del reves i com combinar-los per començar una bufanda, el preu són 38€, o un necesser, el preu són 35€. Si això ja ho teniu dominat us ensenyem a augmentar i disminuir, fer trenes i canviar de color. Per practicar les disminucions i els augmenets podeu començar una garlanda el preu són 35€. També podeu aprendre a treballar amb agulles circulars i començar un coll o iniciar-vos a teixir amb agulles de doble punta i començar a fer uns mitjons, el preu són 38€.

Tot el material i l'esmorzar estan inclosos en el preu.
Si hi ha alguna cosa en concret que vulgueu aprendre tant de mitja com de ganxet només ens ho heu de comentar i nosaltres farem tot el possible per ajudar-vos.

Per reservar plaça o per més informació ens podeu escriure a cookinoflis@hotmail.es, trucar-nos al 93.269.19.43 o fer-nos una visita al c.esquirol 4, El Born.

Cap comentari:

Publica un comentari