12 de des. 2013

El Nou Born

nou born
El proper divendres 20 de desembre les botigues del Born celebrarem la nostra propia "Shopping Night", sota el nom "Nadal del Nou Born".
Els comerços, bars i cafeteries participants obrirem les botigues 11am a 12pm i tots oferirem al públic diferents activitats lúdiques i culturals i hi haurà un recorregut per tots els establiments de la zona.
Des de ja per cada compra que feu en un d'aquestS establiments entrareu en el sorteig d'una panera amb productes de tots els comerços que formen part de l'event.
A El Calaix hem preparat un mini taller per inciar-te en el món del ganxet i podreu escollir entre un amigurumi i fer una pera o ganxet i començar un necesser. També ens estrenarem com a punt de venda de Susi Sweet Dress i a més pica pica, cava i descomptes en les col·leccions d'hivern.
Si voleu saber més d'aquesta iniciativa, que hi haurà a la panera, els event que farà cada comerç... us podeu apuntar a l'event que s'ha creat a facebook seguint aquest enllaç.
Us espero a tots el divendres 20 al c. esquirol 4!
nou born festa el calaix
The next friday 20th the shops in El Born will celebrate our Shopping Night.
All the shops, bars and coffes will be open from 11am to 12pm and everyone will offer different activities and there will be a tour of all establishments in the area.
From now for every purchase in any shop you participate to win a basket full of products of all of the shop that participate in the event.
At El Calaix we'll make a little workshop to learn how to make an amigurumi, a pear, or crochet a toilet bag. We also debut at Susi Sweet Dress selling point and some things to eat and drink and discounts in winter collections.
If you want to know more about this event you can see the event in facebook here.
I wait for us the next friday 20th in c. esquirol nº 4!

2 comentaris: