27 de set. 2013

Taller de costura

Crec que va ser a finals d'agost quan la Mireia va venir a la botiga a buscar un kit d'amigurumi per fer una càmera. Ja que estava aquí va fer una ullada per la botiga i es va quedar una de les faldilles que havia fet, parlant parlant li vaig comentar que les feia jo i em va comentar que s'havia comprat una màquina i em va preguntar si faria tallers de costura, jo li vaig dir que encara no en sabia tant com per ensenyar a algú, però si que podriem fer un taller ella i jo. La cosa va quedar aquí i fa un parell de setmanes em va escriure, he de dir que em va emocionar el que va escriure, per preguntar-me si li podia fer el taller per aprendre a cosir una faldilla i li vaig dir que si. Així que vam quedar diumenge passat pel matí i en cuatre horetes tenia la seva faldilla.
I think it was at the end of august when Mireia came to the shop to take an amigurumi kit to crochet a camera. As she was here she took a look around the shop and she bought a skirt, one of my skirts, we were talking and I told her that I made the skirts and she told me that she'd buy a sewing machine and she asked if I would make sewing workshops, I answered that I don't know enought to teach another person, but we could do a workshop, just she and me. Two weeks ago Mireia sent me a message, I must say I thrilled what she wrote, to ask me if I could make the workshop to learn how to sew a skirt, and I answered yes. So we agreed to make it last sunday morning and in four hours she had her skirt.
taller de costura barcelona1
Dissabte estava nerviosa,  no sabia com aniria ni si em sabria fer entendre, però pel que m'ha dit la Mireia ho vaig fer molt bé i ho va entendre tot. Vam passar cuatre hores molt agradables i la Mireia em va deixar que fes un parell de fotos amb la seva càmera Fujifilm Instax, una per a ella i l'altre per a mi :)
Saturday I felt nervous, I didn't know how the workshop run or if I would make me understand, but she said me that I made it very well and she could understand everything. We spent a nice four hous and Mireia let me took a pair of photos with her Fujifilm Instax camera, one for her and another one for mi :)
taller costura barcelona2
I aquest és el resultat del taller, una faldilla de floretes!
And this is the workshop's result, a flowered skirt!
taller costura barcelona3
La Mireia em va escriure fa un parell de dies i ja n'ha fet un altre!
Aprofito l'entrada per donar les gràcias a l'Alicia del blog Una modistilla de pacotilla pels premis que m'ha concedit "Conóceme" i el de millor blog.
Mireia wrote me two days ago and she sewed anorther skirt!
I take it to thank Alicia form the blog Una modistilla de pacotilla for award that she gives me "Conóceme" and The best blog.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per aquesta entrada Patricia!! M'ha fet moltíssima il·lusió. Si la primera fladilla va quedar de 10, la segona l'ha superat. Ja t'enviaré una foto (només em falta fer el baix)
    Ets una profe de 10, mai havia apres tant en un curs. Moltíssimes gràcies.


    Petonets,
    Mireia

    ResponElimina