28 de set. 2013

Regals DIY

A casa l'únic sant que celebrem és el de la meva mare, la Mercè, i aquesta vegada hem fet regals DIY. La Bàrbara i jo vam estar buscant idees i al final ens vam decidir per unes il·lustracions, un gerro mussol i unes melmelades.
The only saint that we celebrate it's my mother's saint, Mercè (it was last 24/09), and this time we decided to make DIY presents. Bàrbara and I were searching ideas and finally we decided for some illustracions, a owl base and a pair of jams.
Vam decidir que les il·lustracions fossin de plantes perquè a la nostra mare li encanten, li agrada molt tot el tema de cosmètica i medicina natural. En aquestes hi trobem l'espigol, la camamilla, el romaní i la farigola. Les vam trobar al blog A daily something, en vam trobar moltes, però aquestes ens van agradar perquè eren senzilles.
We decided the illustrations would be botanical plants because our mother love them, she likes the whole issue of natural cosmetics and medicinal. In these ones we find, lavander, chamomile, rosemary and thyme. We found them on the blog A daily something, we found a lot, but we like a lot these ones because they are simple.
Un altre dels regals va ser el mussol gerro. Quan el vam veure al facebook de la revista Veoveo vam pensar que era el regal perfecte per ella, de sempre que li han agradat els mussols. Vaig tardar molt poc en fer-lo i vaig utilitzar el fil de Katia Cotton Cord.
Another present it was the owl base. When we saw it at the Veoveo's facebook we thought it was the perfect present for her, she's always loved owls. I took me very little time to finish it and I used Katia's Cotton Cord yarn.
De moment està sobre l'armari del menjador fent companyia al Maginet Pelacanyes (regal de nadal amb el que va flipar :)) i també podeu veure el cuadre de la Silvia Serra.
Forn now is on the dining room closet making company to Maginet Pelacanyes (Christmas present) and also you can see Silvia Serra's picture.
I per últim les melmelades que va preparar la Bàrbara, una de prèssec i l'altre de pruna. Fer melmelada és molt fàcil. Aquí teniu la recepta que m'ha passat la Bàrbara.
Per la de prèssec necessiteu:
- 1kg de prèssecs
-500gr de sucre
I per la de prunes:
- 500gr de prunes
- 250gr de sucre
En una olla posses els prèssecs o les prunes i el sucre, i s'ha de coure unes 2-3 hores mentre vas remenant. Un cop fet ho podeu passar per la batedora o xafar-ho, depen de si us agrada trobar-hi trossets.
Mentre això es va coent, podeu esterelitzar els pots que utilitzareu per guardar-la. Quan ja estan freds hi podeu possar la melmelada, tancar-los bé i posar-los al bany maria uns 10 minuts perquè us durin uns mesos.
And the last present was two jams, peach and plum, made by Bàrbara. Make jam is very easy, this is the recipe that Bàrbara gave me.
For peach jam:
1kg peach
500gr sugar
For plum jam:
500gr plum
250gr sugar
Put in a pot peaches or plums and sugar, and should cook it about 2-3 hours while stirring. Once it's made you can beat with a mixer or chopped if you like chunks.
While the jam was cooking you can sterilize the jars. Oncs it is cold you can put the jam inside and put it in the bain-marie about 10 minuites and it's done.

1 comentari: