25 de set. 2013

Bambay

logo bambay
Vaig conèixer a Bambay fa uns mesos en un Demanoenmano. Era estiu i em van agradar molt els seus dissenys, vestits de cotó amb estampats de floretes i samarretes de punt amb el canesú de tul. Al cap d'uns dies em vaig posar en contacte amb la Laura, la dissenyadora, i em va portar algunes peces que van tenir molt bona sortida.
Ara, amb el canvi de temporada, faig la presentació oficial d'aquesta marca a la botiga. Li vaig demanar a la Laura que m'expliques una mica com havia començat tot, i això és el que ens va explicar.
La Laura va apredre a cosir de ben petita i aprofitava qualsevol retall de roba per fer un vestit a les nines. Amb aquesta passió per la costura des de petita no podria haver estudiat una altra cosa que no fos Disseny d'indumentaria i més endavant patronatge i confecció. 
Com molts artesans va començar fent peces de roba per ella i algun encàrrec pels amics i coneguts. L'any passat, al veure que agradaven els seus dissenys es va decidir a crear la seva primera col·lecció. Ella controla tot el procés d'elaboració, des del dissenys, el patronatge, escollir els teixits fins l'última puntada.
La filosofia de Bambay és comoditat, versatilitat, dissenys femenins i exclusius, ja que el número de peces que fa de cada model és molt limitat i totes estan fetes amb molta cura i cuidant el detall. La Laura s'inspira en el dia a dia, en la gent de la ciutat i en els petits detalls que l'envolten. 
samarreta menta
I knew Bambay some months ago in Demanoenmano. It was summer and I loved all her desings, cotton dresses wiht flowers prints and knitfabric shirts with tulle. After some days I got in touch with Laura, the designer, and she brought some pieces.
Now, with the change of season, I oficially present the brand in the shop. I asked Laura to tell me a little as how she started everything, and that's what she told us.
Laura learnt to sew when she was a child, she took every fabric piece to sew dresses for dolls. With this passion for sewing she couldn't have studied anything that wasn't fashion desing and later pattern making.
As a lot of crafters, she started making clothes for her and some orders for her family and friends. Last year, she noticed that her desings like it, so she decided to create her firts colecction. She controles all the process, from the desing, pattern making, choosing fabrics, to the last stitch.
Bambay's philosophy is comfort, versatility, femenine desings and exclusive, the number of pieces that she makes of each model is limited and all are made with care and taking care of the details. Laura is inspired in by the everyday, the people of the city and the small details that surround her.
vestit ratlles
Podeu veure els models que tenim aquí.
You can see the models we have here.

3 comentaris:

  1. Bon dia,
    Vaig a veure més... tenen molt bona pinta. Femenins i originals.
    ptooo

    ResponElimina
  2. Bravo per la Laura! tenen coses molt maques!

    ResponElimina
  3. No la coneixia, però m'agrada molt el que veig. Per cert, t'he deixat un premi al blog :)

    http://modistilladepacotilla.blogspot.com.es

    ResponElimina