30 d’oct. 2012

Taller mitja octubre'12

Diumenge vam fer el primer taller de mitja a la botiga, van venir la Isa, l'Elena, la Yael (alumnes dels tallers de ganxet), la Joanna, l'Anna i la Sara. Com era per principiants van apendre a montar els punts a l'agulla, punt del dret i del reves, els van combinar per fer canalé i també com tancat la labor. Nosaltres estem molt contentes de com va anar i crec que totes van enganxar com es fa la mitja.

Sunday morning we made the first knit workshop at the shop, it came Isa, Elena, Yael, Joanna, Anna and Sara. It was for beginners and they learnt how to put the stitches in the needle, simple stitches, knit and purl, and how to finish. We are so happy and we think that the girls learnt a lot in 4 hours.
Dissabte per la tarda abans de tancar ho vaig deixar tot preparat pel matí següent, les llanes, les agulles i unes llibretes i llapis que vaig preparar pel taller sobre la taula.
Saturday afternoon, before I closed the shop, I prepared all the material for next day, yarn, needles and a little notebooks ans pencils that I made for the workshop.
 
De tant en tant teniem que vigilar que no saltes algun ull amb les agulles, ja que al principi no saps on col·locar-les amb lo llargues que són.

We had to watch out with the needles, at the begin we don't know where to put them, they are too long.
 
I per l'hora d'esmorzar vaig preparar el pastís de nutella, podeu veure la recepta aquí.
And for breakfast I baked a nutella cake, you can see the receip here
Totes es van endur un parell de cabdells per poder començar una bufanda a casa, espero veure el resultat!

They took a couple of yarn balls to start a scarf at home, we want to see them!

1 comentari:  1. Com sempre ho vam passar molt bé i quina paciencia teniu!!

    isa

    ResponElimina