2 de nov. 2012

Sweet stitch IV

Per fi la setmana passada vaig poder acabar les faldilles i ja estan penjades a la botiga. Per aquesta temporada he fet dos models diferents i també ens hem atrevit a fer un càrdigan de punt i la torera que ja us vaig ensenyar.
Finally last week I finished the skirts and now they are hunged in the shop. For this season I made two different models and also we made a pair of cardigans, one knitted and the other crochetted.
Les primeres que vaig acabar van ser aquestes. Són com les que vaig fer a l'estiu, de cintura alta i vol, en color rosa. 
I finished these ones first. They are like the ones that I made in summer, high waist in pink color. 
Talles: S, M i L // Sizes: S, M and L
Preu: 30€ // Price: 30€
L'altre model també és de cintura alta però és recta amb un parell de pinces a la part de davant. Per aquesta vaig escollir un color verd fosc amb uns petits dibuixos de flors en color rosa. 
The other model it's also high waist and straight and have a pair of tweezers in the front. For these I choosed a dark green with a little flowers print .
 Talles: S, M i L // Sizes: S, M and L
Preu: 30 // Price: 30€
Aquesta és la torera de ganxet que vaig acabar fa unes setmanes i que li faltaven els botons.
This is the crochet cardigan that I finished some weeks ago, but now it has the buttons.
Talla: S/M // Size: S/M
Preu: 40€ // Price: 40€
I per acabar la jaqueta que ha teixit la Mercè. És d'un color turquesa precios i va escollir un punt que fa forma de triangles.
And the last thing it's this cardigan that it was knitted by Mercè. It has a beautiful turquoise color and she chose a stitch with a triangles shape.
 Talla: S // Size: S
Preu: 45€ // Price: 45€
I dimecres per la tarda va vindre, de casualitat, l'Alexandra del blog Tengo treinta y pico i ens ha dedicat un post sobre la botiga amb unes fotos fantàstiques. En el seu blog podreu trobar moda, els seus estilismes, botigues...
Wednesday afternoon came Alexandra from the blog Tengo treinta y pico and she wrote a post about the shop with a fantastic photos. In her blog you can find fashion, her outfits, shops...

4 comentaris:

 1. que xula la roba
  m'encanta
  pasat per el meu blog si vols
  un beseeett

  http://noemelia.blogspot.com.es/

  ResponElimina

 2. Que cosas más chulas haces!!

  isa

  ResponElimina
 3. preciosaaaaa falda¡¡¡¡ Es verdad¡¡¡ no te habia dicho una coca' me he apuntado a corte y confeccion yo tambien :). Bua la chaqueta es monisima tambien

  ResponElimina
 4. Que bonica la faldilla i el jersei blau m'encanta! Crec que hauré de passar a fer una compra! Et passo a veure ben aviat!*

  ResponElimina