18 d’ag. 2017

Calendari tallers setembre

Setembre moltes vegades és sinònim de tornar a començar i després de les vacances que millor que aprendre una nova tècnica com la costura o el ganxet? Fes una ullada al calendari que he preparat per setembre :)
kit bebe sweet stitch
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 15 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebè que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de beb``e, inscripció aquí

taller faldilla creuada setembre'17 2
COSTURA - FALDILLA CREUADA
El dissabete 16 de 17h a 20h aprendràs a confeccionar aquesta faldilla creuada, una peça perfecte per inicar-te en la confecció de roba.
Copiarem el patró, tallarem la tela i cosirem les peces per donar-li forma. Veuràs com cosir una cremallera invisible.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripcó a través de The Hobby Maker aquí

vestit sushi taller costura setebre
COSTURA -  VESTIT O SAMARRETA
El dissabte 23 de 17h a 20h el dedicarem als més peques i podràs escollir entre dos models de vestit, un confeccionat amb tela de punt de coll rodó, elàstic a la cintura opcional i màniga curta,i l'altre el farem en cotó, de màniga raglan i coll rodó fruncit. La samarreta també la confeccionarem en tela de punt, de coll rodó i màniga raglan. Hi ha diferents talles i teles per escollir.
El preu del taller són 38€ amb material i berenar inclosos.
Inscirpció a través de The Hobby Maker aquí.  

taller costura brusa setembre'17 1
COSTURA - BRUSA MÀNIGA CAMPANA
El dissabte 30 de 17h a 20h confeccionarem una brusa de coll rodó, canesú a l'esquena amb obertura i màniga de campana. 
Ens agafarem les mides, S, M o L, copiarem el patró, tallarem la tela i cosirem per donar forma. Veuràs com muntar les mànigues, com fruncir la part del canesú i la campana de les mànigues i com col·locar una vista per fer l'acabat del coll.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclsoso.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller ganxet març 16 6
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura juliol
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 12 de al 14 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 19 al 21 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 26 al 28 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 12, dimarts 19 i dimarts 26 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 13, dimecres 20 i dimecres 27 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 14, dijous 21 i dijous 28 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 53€ amb el material inclòs. 


TALLER COSTURA PETO SETEMBRE'17 1
COSTURA - PETO
Els divendres 22 i 29 de 17h a 20h confeccionarem un peto de pantaló llarg. Hi ha les talles 36 a 44 per escollir, tallarem la tela, cosirem per donar forma i veuràs com cosir una cremallera invisible, com muntar uns pantalons amb butxaques laterals i com folrar la part de dalt. A més, com t'emportaràs el patró a casa el podràs modificar per realitzar altres peces.
El preu del taller són 64€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

Si el nivell d'iniciació ja el tens superat i vols fer un altre tipus de projectes o t'interessa algun monogràfic però les dates no et van bé escriu-me a cookinoflis@hotmail.es i t'explico com funcionen les classes per hores :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada