19 de juny 2017

Calendari tallers juliol

Ja tenim l'estiu aquí i a mi el que em ve de gust es cosir peces còmodes i fresquetes pels dies de calor ;) Aquí tens el calendari de juliol!
TALLER INICIACIO ABRIL 1
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 7 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebe que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebe, inscripció aquí

taller faldilla creuada 2
COSTURA - FALDILLA CREUADA
Dissabte 8 de 17h a 20h realitzarem una faldilla creuada, un projecte sencill per iniciar-se en la confecció de roba. Copiarem el patró, unirem peces i cosirem. El patró també et servirà per modificar-lo i fer altres models. Treballarem amb teixit de cotó en color blau.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí

taller top tirants corda
COSTURA - TOP TIRANTS
Dissabte 15 de 17h a 20h cofenccionarem un top de tirants. Passarem el patró al teixit, tallarem, cosirem les peces i veuràs com col·locar una vista i els ullets per on passarà la corda amb la que farem els tirants. Treballarem amb teixit de cotó en color rosa.
El preu del taller són 38€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció aquí

taller vestit bardot2
COSTURA - VESTIT BARDOT
El dissabte 22 de 17h a 20h cosirem un vestit amb escot bardot. Un model prefecte per l'estiu, amb les espatlles a l'aire i de tall evase. Veuràs com fer el volant, i aprendràs a fer un viu.
Treballarem amb teixit de viscosa estampat en blanc i negre.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció aquí


taller-costura-bebes-cambiador-bandana1-800x580
COSTURA PER BEBÈS
Divendres 28 de 17h a 20h el dedicarem als més peques, pots escollir entre un canviador o una capa de bany i si ens dóna temps també realitzrem una bandana o pitet. Podràs escollir entre diferents teixits.
El preu del taller són 38€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció per realitzar el canviador aquí i per la capa de bany aquí

taller ganxet març 16 6
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.
T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura maig'17 1
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 4 de al 6 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 11 al 13 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 18 al 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 25 al 27 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 4, dimarts 11 i dimarts 18 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 5, dimecres 12 i dimecres 19 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 6, dijous 13 i dijous 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí

El preu del taller són 53€ amb el material inclòs. 

taller vestit floretes
COSTURA - VESTIT TIRANTS
El divendres 14 i 21 de 17h a 20h confeccionarem un vestit de tirants. Copiarem el patró i aprendràs a cosir un costadillo i folrar una peça, veuràs com fer una faldilla de "tablas", com col·locar butxaques i com cosir una cremallera invisible.
El preu del taller són 62€ amb material inclòs.
Inscripció a través de The Hobby maker aquí.

Si el nivell d'iniciació ja el tens superat i vols fer un altre tipus de projectes o t'interessa algun monogràfic però les dates no et van bé escriu-me a cookinoflis@hotmail.es i t'explico com funcionen les classes per hores :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada