17 de març 2017

Calendari tallers abril

A l'abril aigües mil, setmana santa i tampoc faltaran els tallers de costura!
taller ini costura bebe
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 7 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebe que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebe, inscripció aquí

taller costura pantaló bebe4
COSTURA - PANTALÓ BEBÉ
El dissabte 10 de 17h a 20h confeccionarem uns pantalons amb tela de punt pels més peques, aprendràs a tallar el patró, unir les peces i podràs utilitzar una màquina overlock per sobrefilar. Si ens dóna temps també realitzarem un joc de cintes o un sonall. Hi ha 3 models de pantalons i diferents talles. El mateix dia del taller podreu escollir entre diferents teles.
El preu del taller són 38€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció directa aquí.

taller faldilla botons 2
COSTURA - FALDILLA
El dissabte 22 de 17h a 20h realitzarem una faldilla amb tall campana i a la cintura amb botons al davant. Aprendràs a copiar el patró a la tela, tallar-la, unir les peces per donar-li forma i cosir-les. També veuràs com cosir unes butxaques laterals inclinades i com fer els traus dels botons.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

taller cardigan 1
COSTURA - CARGIGAN
El dissabte 29 de 17h a 20h cosirem un cardigan amb teixit de punt amb màniga llarga, obert per davant i de talla recte. Copiarem el patró, tallarem la tela, unirem les peces, cosirem i sobrefilarem amb overlock.
Hi ha diferents talles per escollir.
El preu del taller son 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció directa aquí.

taller ganxet gener 1
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.
T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura el calaix
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 4 de al 6 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 11 al 13 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 18 al 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 25 al 27 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 4, dimarts 11 i dimarts 18 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 5, dimecres 12 i dimecres 19 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 6, dijous 13 i dijous 20 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí de 10h a 11:30h, inscripció aquí
El preu del taller són 53€ amb el material inclòs. 

Si el nivell d'iniciació ja el tens superat i vols fer un altre tipus de projectes o t'interessa algun monogràfic però les dates no et van bé escriu-me a cookinoflis@hotmail.es i t'explico com funcionen les classes per hores :)

taller vestit abril2
COSTURA - VESTIT
El divendres 21 i divendres 28 de 17h a 20h confeccionarem un vestit sense mànigues, faldilla de mitja capa amb tall a la cintura i coll en V.
Durant les 6 hores de taller aprendràs a treure el patró d'una revista, passar les peces a la tela i com tallar-la. Les col·locarem per cosir-les i veuràs com cosir una cremallera invisible i com fruncir una faldilla. La part de dalt va folrada. Treballarem amb un teixit texà finet.
El preu del taller són 62€ amb material inclòs.
Inscripció directe a través de The Hobby Maker aquí

Si t'interessa algun taller o monogràfic però les dates no et van bé, si vols més informació o reservar plaça, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es i mirem com podem quadrar les agendes :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada