17 de febr. 2017

Calendari tallers març

Calendari de tallers de març preparat! Fes-li una ullada, segur que algun pot ser del teu interès ;)

taller costura bebe2
INICIACIÓ A LA COSTURA
Divendres 10 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de bebe que consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. Aprendràs a enfilar l'agulla, com fer la canilla i col·locar-la, puntada recta i zigzag. Si ho prefereixes pots realitzar una bossa reversible o una motxilla sac. 
El preu del taller inclou material i berenar. Pel taller de bossa o motxilla són 35€, inscripció aquí, i 38€ pel taller del kit de bebe, inscripció aquí

taller sudadera noia 1
COSTURA - DESSSUADORA NOIA
El dissabte 11 de 17h a 20h confeccionarem una dessuadora per noia. El model és ample, de màniga caiguda, amb dos triangles als laterals per fer-la més especial i butxaca al davant. Hi ha diferets talles i es podrà fer amb el teixit de la foto, en color granatós, o gris. Copiarem el patró a la tela, tallarem i muntarem per donar-li forma. Et podràs emportar el patró a casa, així que la podràs repetir tantes vegades com vulguis :)
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció directa aquí.

taller motxilla 2
COSTURA - MOTIXLLA
Des de fa un temps les motxilles són un bàsic, així que el divendres 17 de 17h a 20h pots aprendre a fer la teva. Serà un model rectangular, tipus sac, amb solapa i tanca d'iman i l'obertura serà còmode ja que li posarem una corda per cenyir. L'interior anirà folrat i se li podran posar butxaques.
El preu del taller són 42€ amb el material i berenar inclosos.
Inscripció directa aquí

taller sudadera bebe 2
COSTURA - DESSUADORA BEBE
El dissabte 18 de 17h a 20h el dedicarem a confeccionar una dessuadora pels més peques. El model porta caputxa i el davant està creuat perquè sigui còmode de treure i posar- Hi ha les talles 0-3 mesos fins 5-6 anys. Copiarem el patró, tallarem la tela, unirem les peces i cosirem. Treballarem amb tela de desssuadora gris i pel forro de la caputxa hi haurà diferents estampats.
El preu del taller són 38€ amb el material i berenar inclosos.
Inscripció a través de The Hobby Maker aquí.

taller-costura pijama
COSTURA - PANTALÓ PIJAMA
Al març repetim el taller per confeccionar un pijama, serà el divendres 24 de 17h a 20h. Confeccioarem un model molt còmode ja que és ample i per ajustar-lo utilitzarem un cinta. Copiarem el patró, tallarem la tela i cosirem. El patró te l'emportaràs a casa, així que el podràs repetir tantes vegades com vulguis.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció directa aquí

taller ganxet gener 1
GANXET
Dissabte 25 monogràfic de ganxet on tu decideixes el projecte a teixir! Pots escollir entre amigurumi, ganxet XL, moneder amb tanca metàl·lica o un coll ben calentó. Si mai n'has fet comencem de 0 i si ja en saps ens adaptem al teu nivell.
El preu varia en funció del projecte a realitzar, de 35€ a 40€. 

Inscripció per amigurumi aquí, per ganxet XL aquí, per moneder amb tanca aquí i per teixir un coll aquí

taller ganxet i mitja dilluns el calaix 1
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir amigurumis, colls, mitenes, moneders... El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 51€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic. Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.
T'agradaria aprendre a teixir amb dues agulles? Escriu-me a cookinoflis@hotmail.es

taller costura març
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 7 de al 9 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 14 al 16 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 21 al 23 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 28 al 30 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 7, dimarts 14 i dimarts 21 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 8, dimecres 15 i dimecres 22 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 9, dijous 16 i dijous 23 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí

El preu del taller són 53€ amb el material inclòs. 

Si el nivell d'iniciació ja el tens superat i vols fer un altre tipus de projectes o t'interessa algun monogràfic però les dates no et van bé escriu-me a cookinoflis@hotmail.es i t'explico com funcionen les classes per hores :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada