18 de nov. 2016

Calendari tallers desembre

Ja podeu fer una ullada al calendari de tallers que hem preparat per desembre. Falta molt poc per Nadal i Reis, època perfecte per regalar algo fet per tu :)
taller ini costura bebe
INICIACIÓ A LA COSTURA 
El divendres 2 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de benvinguda per bebé, consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. 
El preu són 38€ amb el material i berenar inclosos. Inscripció directe a través de The Hobby Maker aquí.
Si el tema bebes no t'encaixa amb el que tenies pensat, pots iniciar-te realitzant una bossa reversible o una motxilla sac. El preu són 35€ amb material i berenar inclosos. Inscripció directa aquí

taller costura bossa de ma 2
COSTURA - BOSSA DE MÀ
El dissabte 3 de 17:30h a 20h aprèn a fer una bossa de mà amb tela de suru. Si les cremalleres se't resisteixen aquest és el teu taller! 
El preu del taller són 35€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció directe a través de The Hobby Maker aquí


taller costura pantaló bebe4
COSTURA - PANTALÓ BEBÉ
El dissabte 10 de 17h a 20h confeccionarem uns pantalons amb tela de punt pels més peques, aprendràs a tallar el patró, unir les peces i podràs utilitzar una màquina overlock per sobrefilar. Si ens dóna temps també realitzarem un joc de cintes o un sonall.
El preu del taller són 38€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció directa aquí.

taller ganxet desembre16
GANXET
Dissabte 17 de 16:30h a 20:30h monogràfic de ganxet on tu decideixes que teixir :) Pots escollir entre amigurumi, ganxet XL, moneder amb tanca metàl·lica, coll o un arbre de Nadal. Si mai has fet ganxet, comencem de 0 i si ja en saps ens pots proposar que vols aprendre!
El preu del taller varia en funció de la peça, entre 35€ i 40€.
Inscripció amigurumi aquí, ganxet Xl aquí, moneder amb tanca metàl·lica aquí, coll aquí i arbre de Nadal aquí.      


taller ganxet octubre 1
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir coses tan xules com les de la foto! El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 50€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic.
Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.


taller costura desembre'16
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 13 de al 15 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 20 al 22 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 22 al 24 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 13, dimarts 20 i dimarts 27 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 7, dimecres 14 i dimecres 21 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 15, dijous 22 i dijous 29 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí
- Dissabte pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí

Si aquests horaris no et van bé ens pots escriure a cookinoflis@hotmail.es i segur que trobem un dia i una hora que quadrin amb les nostres agendes :) 
El preu del taller són 52€ amb el material inclòs. Si t'apuntes amb una amiga, amb la mare, la germana, la filla amb qui tu vulguis, tindreu un descompte de 5€ cada una :)

Si el nivell d'iniciació ja el tens superat i vols fer un altre tipus de projectes escriu-nos a cookinoflis@hotmail.es i t'expliquem com funcionen les classes per hores.


taller costura vestit 1
COSTURA - VESTIT
El divendres 9 i divendres 16 de 17h a 20h confeccionarem un vestit de màniga 3 quarts, tall a la cintura i butxaques.
Durant les 6 hores de taller aprendràs a treure el patró d'una revista, passar les peces a la tela i com tallar-la. Les col·locarem per cosir-les i veuràs com cosir una cremallera invisible i les mànigues i com fruncir una faldilla.
El preu del taller són 60€ amb material inclòs.
Inscripció directe a través de The Hobby Maker aquí
Et quedes aquí pel pont, doncs el matí de dimarts 6 i dijous 8 també farem el taller del vestit, d'11h a 14h. Inscripció directe aquí
Si t'interessa algun taller o monogràfic però les dates no et van bé, si vols més informació o reservar plaça, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es i mirem com podem quadrar les agendes :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada