26 d’oct. 2016

Calendari tallers novembre

Aquest mes vaig super tard publicant el calendari de tallers per novembre... Però ja està aquí, com sempre les places són limitades així que no t'ho pensis massa ;)

taller ini costura bebe
INICIACIÓ A LA COSTURA 
El divendres 4 de 17h a 20h aprèn a utilitzar la màquina de cosir mentre confecciones un kit de benvinguda per bebé, consta d'una bosseta, un pitet o bandana i un porta-xumets. 
El preu són 38€ amb el material i berenar inclosos. Inscripció directe a través de The Hobby Maker aquí.
Si el tema bebes no t'encaixa amb el que tenies pensat, pots iniciar-te realitzant una bossa reversible o una motxilla sac. El preu són 35€ amb material i berenar inclosos. Inscripció directa aquí.  

taller costura bebes novembre'16
COSTURA PER BEBES
El dissabte 5 de 17h a 20h realitzarem un taller dedicat als més petits. Realitzarem unes sabatetes, un buff i un gorro amb tela de punt. Hi ha les talles 0-3 mesos, 3-6 mesos i 6-9 mesos.
El preu del taller són 38€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció directe a través de The Hobby Maker aquí.

taller-costura pijama
COSTURA - PANTALONS DE PIJAMA
El dissabte 12 de 17h a 20h confeccionarem uns pantalons de pijama. Veuràs com tallar les peces, sobrefilar-les i com col·locar-les per cosir. Hi ha les talles S, M i L. Sortiràs del taller amb pantalons nous i el patró perquè el puguis repetir tantes vegades com vulguis.
El preu del taller són 40€ amb material i berenar inclosos.
Inscripció directe a través de The Hobby Maker aquí.

taller ganxet març 16 6
GANXET
El dissabte 19 de 16:30h a 20:30h monogràfic de ganxet on tu decideixes el projecte a realitzar, amigurumi, moneder amb tanca, coll o ganxet XL. I ens adaptem al teu nivell, si mai has teixit comencem de 0.
El preu del taller varia en funció al projecte a realitzar, entre 35€ i 40€, amb material i berenar inclosos.
Inscripció directa per amigurumi aquí, moneder amb tanca aquí, coll aquí i ganxet aquí.   

taller ganxet maig1
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20:30h pots aprender a fer ganxet i teixir coses tan xules com les de la foto! El taller està pensat per iniciar-te en aquesta tècnica durant 4 sessions d'hora i mitja. El preu del taller són 50€ amb el material inclòs i pots escollir entre amigurumi i ganxet clàssic.
Inscripció directa a través de The Hobby Maker, per amigurumi aquí i per ganxet clàssic aquí.

taller costura setembre2
INICIACIÓ A LA COSTURA
En aquest taller aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes projectes sencills. Consta de 3 classes d'hora i mitja, en cada sessió es realitzarà un projecte, el primer dia farem una funa de coixí, el segon dia podràs escollir entre una bossa reversible o una motxilla sac i l'últim dia realitzarem un necesser amb cremallera.
Horaris:
- 3 dies seguits
    - del 8 de al 11 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - del 15 al 17 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - del 22 al 24 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
 - 1 cop per setmana
    - dimarts 8, dimarts 15 i dimarts 22 de 18:30h a 20h, inscripció aquí
    - dimecres 2, dimecres 9 i dimecres 16 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.
    - dijous 3, dijous 10 i dijous 17 de 18:30h a 20h, inscripció aquí.   
- Pel matí d'11h a 12:30h, inscripció aquí

Si aquests horaris no et van bé ens pots escriure a cookinoflis@hotmail.es i segur que trobem un dia i una hora que quadrin amb les nostres agendes :) 
El preu del taller són 52€ amb el material inclòs. Si t'apuntes amb una amiga, amb la mare, la germana, la filla amb qui tu vulguis, tindreu un descompte de 5€ cada una :)

Si el nivell d'iniciació ja el tens superat i vols fer un altre tipus de projectes escriu-nos a cookinoflis@hotmail.es i t'expliquem com funcionen les classes per hores.

taller costura vetit 2
COSTURA - VESTIT
El divendres 11 i divendres 18 de 17h a 20h confeccionarem un vestit de màniga 3 quarts, tall a la cintura i butxaques.
Durant les 6 hores de taller aprendràs a treure el patró d'una revista, passar les peces a la tela i com tallar-la. Les col·locarem per cosir-les i veuràs com cosir una cremallera invisible i les mànigues i com fruncir una faldilla.
El preu del taller són 60€ amb material inclòs.
Inscripció directe a través de The Hobby Maker aquí

Si t'interessa algun taller o monogràfic però les dates no et van bé, si vols més informació o reservar plaça, escriu-me a cookinoflis@hotmail.es i mirem com podem quadrar les agendes :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada