1 de set. 2015

Tallers setembre

Ja tenim el calendari de tallers per setembre preparat! 
monografics
taller costura motxilla 2 barcelona
MOTXILLA TORNADA AL COLE
Aprèn a confeccionar una motxilla única i creada per les teves mans pels més petits de casa! Aquest taller és perfecte tant per inicar-te amb la màquina de cosir com si ja en saps una mica. 
T'oferim dues dates per poder-la realitzar, divendres 4 i dissabte 5 de 17h a 20h. El preu són 38€ amb material i berenar inclosos.
Et pots inscriure directament a través de The Hobby Maker, per divendres 4 aquí i per dissabte 5 aquí.

T'agrada aquest model de motxilla i el vols en gran per tu? Escriu-nos a cookinoflis@hotmail.es i et diem com fer la inscripció.

taller continu costura agost 11 barcelona
BOSSA REVERSIBLE - MOTXILLA SAC
Divendres 18 de 17:30h a 20h pots aprendre a confeccionar una bossa reversible o una motxilla sac com les de la foto, aquestes han estat fetes durant l'últim taller de costura. Veuràs el funcionament de la màquina de cosir i aprendràs a enfilar l'agulla, fer una canilla, puntada recta i zig-zag i sortiràs del taller amb una bossa o motxilla preparada per ser estrenada.
El preu del taller són 35€ amb material i berenar inclosos.
Et pots inscriure a través de The Hobby Maker aquí

taller ganxet juliol barcelona 4
GANXET XL
Decora un racó de casa amb una peça de ganxet XL única i creada per les teves mans! Et proposem dos projectes, un puff o una catifa.
El taller el farem el dissabte 26 de 16:30h a 20:30h i el preu són 40€ amb material i berenar inclosos.
Et pots inscriure a través de The Hobby Maker aquí

taller ganxet-amigurumi el calaix març'15 2
AMIGURUMI
Dissabte 26 de 16:30h a 20:30h també pots aprendre la tècnica japonesa de l'amigurumi. T'ensenyarem a fer el cercle màgic, punt baix, augments i disminucions.
El preu del taller són 35€ amb material i berenar inclosos.
Et pots inscriure directament a través de The Hobby Maker aquí
continus
taller continu costura agost 9 barcelona
INICIACIÓ A LA COSTURA
El nostre taller d'iniciació a la costura consta de 3 classes d'hora i mitja i aprendràs a utilitzar la màquina de cosir mentre realitzes tres projectes diferents, una funda de coixí, una bossa reversible o una motxilla sac i un necesser amb cremallera. 
El preu del taller són 50€ amb el material inclòs.
Les dates dels propers tallers són dimarts 8, dimecres 9 i dijous 10 de 18:30h a 20h, pots fer la inscripició aquí i dimarts 15, dimecres 16 i dijous 17 de 18:30h a 20h i la inscripció la pots fer aquí

Si aquestes dates i horaris no et van bé, ens pots escriure a cookinoflis@hotmail.es i proposar-nos nous horaris :)

taller ganxet barcelona
GANXET
Els dilluns de 18:30h a 20h pots aprendre a fer ganxet, tant amigurmi com el clàssic (necesser, granny square, bufanda...) El taller consta de 4 classes d'hora i mitja on aprendràs els punts bàsics per realitzar milers de projectes!
El preu són 50€ amb material inclòs. Si vols aprendre a fer amigurumi et pots inscriure directament aquí i per ganxet clàssic aquí

Si voleu més informació sobre els tallers que impartim o reservar plaça ens podeu escriure a cookinoflis@hotmail.es, trucar-nos al 93.667.01.25 o fer-nos una visita al c. Sant Medir 15, al barri de Sants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada