25 de set. 2015

Hola tardor!

I ja fa dos dies que hem entrat a la tardor i jo fa mil que no passava per aquí... Fa unes setmanes vaig anunciar per facebook i per instagram que estava preparant una mini col·lecció de roba, i quan dic mini és mini, 3 faldilletes, un parell de bruses i un vestit és el que tinc preparat. Segurament després aniré fent sobre la marxa :p
Avui em ve molt de gust ensenyar-vos el primer "modelito", en breu, quan pugui acabar els últims detalls ho penjaré a la botiga :)
tardorelcalaix

Aquesta, per mi, és la novetat més important d'aquesta temporada, però n'hi ha d'altres que segur us agraden. A principis de mes vam rebre la col·lecció tardor-hivern de Mayday, una marca dissenyada i confeccionada a Barcelona. Pels seus dissenys s'inspiren en les últimes tendències dels carrers de Londres o Nova York. Aquí teniu fotos de dos dels models que trobareu a la botiga.
dress-printed-ecru
dress-mao-black

També han arribat productes nous, que mai hem tingut a la botiga! Com aquests pots per guardar el te, els botons o que vulgueu.
pot metàl·lic te
I aquestes capses metàl·liques amb candau per guardar secrets o utilitzar-lo com a costurer.
capses metàl·liques1
capses metàl·liques2

Hi ha més novetats, però les anirem descobrint els pròxims dies :)

2 comentaris:

  1. Quina il·lusió poder treure la teva pròpia col·lecció encara que sigui mini! El primer vestit és una passada: el color de la faldilla, l'estampat de cal·laveres... Ja tinc ganes de veure la resta.
    Felicitats per la feina feta ^^

    ResponElimina
  2. Me encanta la ropa que has hecho y las demás novedades! Mañana me llevo algo! ;)
    isa

    ResponElimina