27 d’oct. 2014

Tallers novembre

Estem a punt d'acabar el mes i ja hem començat a preparar el calendari pels tallers de novembre!


INICIACIÓ AL GANXET (nivell 0)
Aquest taller està pensat per iniciar-se al món del ganxet durant 1,5 hores a la setmana durant un mes, els dies seran dilluns 3, dilluns 10, dilluns 17 i dilluns 24. I podeu escollir entre el torn de matí d'11:30h a 13h i torn de tarda de 18:30h a 20h
El taller és dividirà en:
- Dia 1: Conèixer els diferents tipus de llanes i fils i els ganxets per treballar.
            Aprendre cadeneta i punt baix
- Dia 2: Recordar la cadeneta i el punt baix.
            Aprendre punt mig, alt i triple.
- Dia 3: Recordarem l'après els dies 1 i 2
            Començarem un petit projecte amb el que hem après els dies anteriors. 
            Les nostres propostes són: granny square, necesser, garlanda de flors o mitenes
- Dia 4: Acabar el projecte
El preu d'aquest taller són 50€ i el material que inclou és 1 ganxet, 1 petit cabdell per practicar els primer dies i 1 cabdell per començar el projecte.
I ara us podeu inscriure directament a través de la web de The Hobby Maker clicant aquí.  


TALLER DE COSTURA CREATIVA
El divendres 7 per la tarda de 17h a 20h vine a iniciar-te a la costura a mà amb les noies de L'Atelier de Suzanne. Ens ensenyaran les puntades bàsiques per fer un cactus de tela. Durant el taller en podrem fer un i a més ens donaran 4 teles més per seguir practicant a casa.
El preu del taller són 30€ amb el material inclòs.
Us podeu inscriure en aquest taller clicant aquí.



TALLER CARVAT DE SEGELLS
Vols aprendre a fer els teus propis segells? Aquest és el teu taller! Durant el taller la Estefania de Camonu ens ensenyarà com utilitzar les gúbies per poder realitzar infitat de segells pels nostres projectes handmade.
El taller serà el dissabte 8 de 17h a 20h i el preu són 35€ que inclou, capsa amb diferents gúbies, planxa de goma, tinta, bloc de paper i etiquetes.
Us podeu inscriure clicant aquí.

TALLER DE MITJONS AMB QUATRE AGULLES
Ja saps fer mitja i vols anar un pas més enllà? Que et sembla treballar amb 4 agulles i fer uns mitjons calentets per aquest hivern? El dissabte 15 de 16:30h a 20:30h la Bàrbara ens ensenyarà com treballar amb 4 agulles, per aquest taller és prefereible saber muntar punts, punt del dret i del reves.
El preu del taller són 38€ i inclou les 4 agulles de doble punta i un cabdell de llana.
Us podeu inscriure clicant aquí.

TALLER DE GANXET I MITJA
El proper dissabte 22 de 16:30h a 20:30h farem un taller de ganxet i mitja. Pots escollir que fer entre amigurumi, granny square, necesser, mitenes, iniciar-te amb la mitja i començar una bufanda, fer un coll amb agulles circulars o una catifa amb trapillo. Tu deicideixes que vols fer? I si tens alguna idea però no saps per on comença digue'ns-ho i t'ajudem :) El preu d'aquest taller vari en funció del que vulgueu fer i pot anar dels 35€ als 42€.

Per reservar plaça o per més informació ens podeu trucar al 93.667.01.25, escriure'ns a cookinoflis@hotmail.es o fer-nos una visita al c. Sant Medir 15, Sants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada