22 d’oct. 2014

Llanes

Ahir ens van arribar 3 caixes plenes de llanes super suaus per abrigar-nos aquest hivern. Com sempre continuem treballant amb llanes Katia, les que hem vist a casa des de petites i a més estan fabricades aquí :)
Aquest model és l'Azteca, 53% llana i 47% acrílic, els cabdells són de 100gr. i es treballa amb agulles del 5 1/2 - 6. Els canvis de color d'aquesta llana són molt xulus i la tenim amb tons verds i blaus, liles, liles i grisos i vermells.

El model Punto és super suau, només mirar-la ja es veu. La composició és 53% llana verge i 47% acrílic. La base de color és el gris i es barreja amb altres colors com el groc, el verd i el rosa. Els cabdells són de 50gr. i es treballa amb agulles del 8 - 9

La Maxi Merino és un clàssic, 55% merino i 45% acrílic, la tenim amb color mostassa, rosa, beig, blau, granate i lila. Els cabdells són de 100gr.  i es treballa amb agulles del 5 1/2 - 6.

La Love Wool és un dels nous models d'aquesta temporada. És super suau i 100% natural, 85% llana verge i 15% d'alpaca. La tenim en color beig, rosa, vermell, groc i verd i es treballa amb agulles de mitja del número 12 - 15 i amb ganxet del número 9. Ja tinc ganes de començar a treballar amb aquesta!

I no m'oblido de les de sempre com la Marathon, la Merino 100%, la Fama o l'Alaska.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada