3 de set. 2014

Temps de canvis

Setembre és per molts l'inici de l'any, de nous projectes i propòsits i això aquest any és així més que mai. En 15 dies tanquem la botiga del c. esquirol i ens traslladarem al barri de Sants, si heu passat per la botiga els últims dos mesos ja ho sabreu. La data d'obertura del nou local encara no la sabem, l'estem posant a punt, però esperem que no es faci esperar massa perquè tenim moltes ganes de començar de  nou.

Hem estat gairebé 4 anys al c. Esquirol i el primer dia no ens podiem imaginar tot el que ens ha passat, la gent que hem conegut, els tallers que hem impartit... I només us podem agraïr a tots els que heu passat alguna vegada per aquí el vostre recolzament, sense vosaltres El Calaix no existiria.

Comencem una nova etapa i tenim moltes idees per al nou local, això si hi trobareu les marques de sempre, el que volem es creixer i aquí al barri del Born no podiem. Tenim molts projectes que volem compartir amb vosaltres, molt més espai per fer molts més tallers i ens agradaria molt que ens donéssiu idees.

Les obres del local s'han fet llargues però ha valgut la pena. L'abans i el després no té res a veure, amb les presses no vam fer fotos de com estava, però us ho podeu imaginar, fosc, brut, parets fetes caldo... Us deixo algunes de les fotos que hem anat fent des de que han començat les obres, ara ja a punt de veure el final.
 Ara les vistes seran a Collserola.

El local per dins, molt més gran que el del c. Esquirol, dividit en dues zones.

El lavabo i el pati feien por...


Pareds a punt per pintar!

I pintar en bona companyia és molt millor!


I aquest cap de setmana a continuar pintant i pensant en nous projectes!

4 comentaris:

  1. ara la botiga m'agafarà més lluny però està clar que és per a millor!
    felicitats pel nou projecte d'espai. ja veig fent tallers a aquesta terrassa que quedarà genial!

    ResponElimina
  2. Que ganas de ir al nuevo local!
    Nos vemos pronto!
    isa

    ResponElimina
  3. mucho ánimo con el nuevo proyecto¡¡¡¡ y mucha suerte

    ResponElimina