10 de jul. 2014

Fullet tortuga

Us sona la seva cara? Segur que si! Qui no ha passat les tardes davant de la tele veient Bola de Drac? Jo era bastant aficionada a la serie, sobretot quan en Goku era petit un cop va començar Bola de Drac Z ja no li feia tant de cas...

Si, ho sé té el peu torçat, això passa per fer les fotos ràpid...
L'altre dia vaig arribar a una web plena de patrons d'amigurumi i al veure al Fullet Tortuga el vaig haver de fer, a casa i hi ha un freak, bastant freak, de Bola de Drac. El vaig començar a fer sense dir-li res i diumenge passat li vaig donar, al veure'l la cara li va canviar :)

La web que us deia és "Patrones amigurumi" i aquí trobareu el patró. Jo l'he modificat una mica, diu que el cap s'ha de tancar amb 6 punts, jo l'he acabat a la passada 32 amb 30 punts, m'era més fàcil cosir-lo al cos. El bastó també l'he canviat, quan es disminueix a 6 punts per fer l'allargada del bastó jo vaig disminuir a 9 punts, és més fàcil de treballar. I la closca la canviaré una mica, ara la porta com diu el patró però no m'acava d'agradar així que li fare una base i l'omplire perquè tingui més cos.

Us animeu a fer-ne un?

2 comentaris: