3 de juny 2014

Taller de mitja

Durant el taller del mes d'abril la Pilar va portar una revista de labors, Tricotar en casa, ens la vam estar mirant i ens va agradar molt un dels patrons que hi havia.
És un jersei mariner a ratlles blanques i blaves, amb botons a l'esquena i treballat amb mitja i ganxet, cosa que el fa molt especial.


Si us agrada tan com a nosaltres i en voleu un us podeu apuntar al taller d'aquest diumenge 8 i començar-lo amb nosaltres. El preu del taller són 35€ i inclou 2 cabdell de cotó, les agulles i l'esmorzar. A més podreu venir als següents tallers fins que l'hagiu acabat. Jo ja he començat a fer la mostra!

Si voleu més informació sobre aquest taller ens podeu escriure a cookinoflis@hotmail.es, trucar-nos al 93.269.19.43 o fer-nos una visita al c. esquirol 4.

3 comentaris:

  1. Creo que mi comentario anterior no ha quedado guardado. Te decía que yo aprendí a tejer de peque y se me olvidó, que ahora coso y me gustaría aprender a tejer de nuevo. Veo mucho por asturias el amigurimi, siempre q lo veo me acuerdo de ti, lo conoci gracias a tu blog¡

    ResponElimina
  2. Que ganas de empezar!! Es super chulo!! Nos vemos el domingo!
    isa

    ResponElimina