16 de juny 2014

Avui recepta. Coca de cireres

Fa uns dies passejava per Reus amb una amiga, totes les pastisseries tenien coca de cireres a l'aparador i ella va dir que li venia molt de gust menjar-ne. Vam quedar que en comprariem, però al final va passar-se el matí sense fer-ho.
Some days ago I was  in Reus with a friend, in every bakery they had cherry pies, she said she 'd liked to eat one. We decided we would buy one, but we didn't do it.
Així que l'altre dia vaig decidir fer-li una sorpresa. Coca de cireres per berenar a la feina.
So the other day I decided to give her a surprise. I brought cherry pie at work.

Ingredients

25 gr llevat fresc // 25 gr fresh yeast
150 cl llet tèbia // 150 cl warm milk
500 gr farina // 500 gr flour
ratlladura d'una llimona // grind from a  lemon
80 gr sucre // 80 gr sugar
50 gr mantega // 50 gr butter
3 ous // 3 eggs
cireres // cherries
rovell per pintar // yolk to paint
sucre per decorar // sugar to decorate

- Precalentar el forn a 180º
- Defer el llevat a la llet
- Posar-ho en un bol i afegir-hi la farina, la ratlladura de llimona, el sucre la mantega i els ous
- Batre fins que tingui una textura suau, deixar-ho reposar una hora.
- Un cop pasada l'hora, li donem forma, podem fer una coca gran o vàries de petites. Jo vaig decidir-me per una gran. Posem les cireres pel damunt i la deixem reposar una altre hora
- Pintem amb l'ou i li tirem una mica de sucre i al forn uns 20 minuts.

- Preheat oven 180º
- Put the yeast into the milk until melted
- Put it in a bowl and add the flour, lemon grind, sugar, butter and eggs
- Mix it until you have a soft mixture, let it rest one hour
- Now you can give it form. You ca make one big pie, or small one. I made a big one. Put the cherrys on the pie and let rest another hour.
- Paint with the yolk and sugar. You can put it in the oven for 20 minutes

2 comentaris: