2 de maig 2014

Creativa

En menys d'una setmana, 8, 9, 10  i11 de maig, assistirem a l'edició especial de primavera, en motiu del 8é aniversari, de la fira Creativa per impartir durant quatre dies tallers d'amigurumi. A més aquesta edició comparteixen espai amb BurdaExpo, és la primera vegada que la fan aquí.
Durant quatre dies podreu trobar exposicions, tallers, conferències, taules rodones i xerrades sobre les últimes tendències del món DIY i també podreu participar en els concursos i sortejos que faran.
Nosaltres impartirem tallers d'amigurumi de 2 hores i podreu escollir entre sis patrons diferents, com un pollet, una pera, un cor, un peix, un gelat o un necesser. El preu són 20€ i inclou tot el material que necessiteu per fer-lo. Tant si mai n'heu fet com si ja heu començat passareu una estona molt entretinguda! A més si us apunteu en un dels nostres tallers durant la fira us donarem un val de descompte per si voleu continuar aprenent diferents tècniques de punt (mitja, quatre agulles, agulles circulars...) en els talleres que fem a la botiga i també obtindreu un 5% de descompte en les llanes que tenim.
Si voleu més informació sobre la fira podeu visitar la seva web aquí.
Us esperem a partir de dijous 8 de maig a la fira Creativa a la Farga de L'hospitalet!

1 comentari:

  1. Hola, este año no me pierdo esta feria creativa!! ahi estare. Por cierto bonito pajarito

    ResponElimina