8 d’abr. 2014

Tallers abril

Uff... que ràpid passen els dies, ja estem a abril i ja tenim les dates pels tallers d'aquest mes!
El primer serà el diumenge 13 i farem un taller de feltre, podreu apendre a fer diferents agulles o un pastís en 3D. El preu són 30€ i l'horari és de 10h a 14h. Podeu veure que van fer a l'últim taller aquí.
El segon serà el diumenge 27 i com en els anteriors podeu triar que fer entre:
- GANXET: amigurumi, granny square, necesser i encara que ja no és època també podeu aprendre a fer unes mitenes, un xal o un gorro. El preu són 35€ i l'horari és de 10h a 14h.
- GANXET XL: cistell, gerro, catifa... El preu són 32€ i l'horari es d'11h a 14h. També podeu fer un puff, el preu són 42€ i l'horari és de 10h a 14h.
- MITJA: si mai n'heu fet comencem de 0 i aprendreu a muntar els punts, punt del dret i del reves i com combinar-los per començar una bufanda, el preu són 38€, o un necesser, el preu són 35€. Si això ja ho teniu dominat us ensenyem a augmentar i disminuir, fer trenes i canviar de color. Per practicar les trenes podeu començar una bufanda i per practicar les disminucions podeu fer un gorro, el preu són 38. També podeu aprendre a treballar amb agulles circulars i començar un coll o iniciar-vos a teixir amb agulles de doble punta i començar a fer uns mitjons, el preu són 38€.
Tot el material i l'esmorzar estan inclosos en el preu.
Per reservar plaça o per més informació ens podeu escriure a cookinoflis@hotmail.es, trucar-nos al 93.269.19.43 o fer-nos una visita al c.esquirol 4, El Born.

Cap comentari:

Publica un comentari