5 d’abr. 2014

Recepta: Tricky galetes

La recepta d'avui és de risa de lo fàcil que és! No necessitem forn ni més de 30 minuts per fer-la, és d'aquelles que va bé tenir al llibre de receptes per quan no tenim temps per fer algo més elaborat i volem portar algo a un sopar o t'avisen que vindrà algú amb poc temps. Es tracta de galetes banyades en xocolata i caramel per dins.
Els ingredients que necessitem són:
- "Barquillos" de nata o xocolata, els que us agradin més
- Xips de xocolata.
- Caramels de toffee
- 1 cullerada de llet
El primer pas és desfer els caramels amb llet, aquest pas l'he de millorar una mica..., posem un cassó al foc amb un 1 cullerada de llet i uns 15 caramels de toffe, jo vaig utilitzar-ne de la marca Solano. Hi ho deixem a foc mig fins que es desfassin.
Alhora podem col·locar les galetes sobre d'un paper de forn i també podem desfer la xocolata al microones en tandes de 30 segons i anem controlant i remenant perquè no es cremi.
Quan el caramel ja està desfet i l'hem deixat refredar una mica el tirem sobre de les galetes i en col·loquem una altra a sobre.
Ara ja podem banyar les galetes en xocolata, jo vaig utitlitzar una llengua i un pincell. Les pintem per un costat i deixem refredar la xocolata a la nevera uns 5-10 minuts, ho treiem i donem la volta a les galetes i pintem l'altre costat i ho tornem a posar a la nevera fins que es refredi. I ja tenim unes galetes que estan boníssimes!
Today's recipe is the easiest recipe ever! We don't need oven and no more than 30 minutes to make it, is the one it's ok to have in our recipe's book when we don't have time to make something more elaborated but we want to bring something to a dinner or someone'll come without notife. These are biscuits with a bath of chocolate and caramel toffee inside.
The ingredients are:
- Sugar wafer cookies
- Chocolate xips
- Soft caramels
- 1 spoon milk
The first step is melt the caramel with the milk, put both into a pot and melt in a low or medium heat until the caramel is melted.
While the caramel is in the heat, we can put the cookies over a oven paper and also we can melt the chocolate in the microwave in periods of 30 seconds taking care it doesn't burn.
When the caramel is melted and it's slightly cool we can pour it into cookies and place another cookie on the top.
Now we can bath the cookies with the melted chocolate, firts one side and then put them in the fridge about 5-10 minuties, until the chocolate is cold. Then repeat the bath but in the other side and put another time into the fridge and in 10 minutes mores you can eat them! They are really good and I could feel all the flavors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada